Holland

Har varit på MC PBs sommarfest i Holland m RRMCC, åkte till Landskrona i torsdags, vidare till färjan i Malmö o kom hem igår.
Grymt skön hojtur genom Europa, vi skulle bara köra småvägar men tröttnade på det o blåste ner via Autobahn istället.
Vi ställde hojarna på PB o tog en taxi till hotellet i centrala Amsterdam, världens minsta rum men mysigt.
Kvällen tillbringades m pubrundor, eftersom det är svårt att upprätthålla matrutinerna passade jag på att missköta mig rejält, åt ALLT, hela tiden o har gått upp ett par kilo. Ska ta tag i livet m promenad o träning idag.
På lördagen var det fest m bikers från hela Holland, det var stor skillnad mot i Sverige, detta var mer back to basic, för att uttrycka det snällt.
Söndagen bjöd på ännu en grym åktur m fantastiskt väder, på en mack kom det fram tre tjejer som ville fota sig själva på Viktoryn, det poserades o putades vilt en stund.
Igår morse kom färjan in o de sista 40 milen till Skara var jobbiga, hade tröttnat lite o ville bara hem, det gick fort.

bild 1.JPG

Delade rum m Baff hela resan, inte en gång vart det singelbäddar. Han var lenare på ryggen än Lillafrugan men svårare att nå runt.

bild 2.JPG

Skön stad, vi var faktiskt på museum. Visserligen av misstag, vi gick fel, men ändå!

bild 3.JPG

Lite annorlunda sagotomtar än dom jag växte upp med.

bild 4.JPG

Gatukonst i Redlight distriktet, lyckades fota foten.

bild 5.JPG

Hur många har blivit erbjudna o serverade proteindrink på pub i Amsterdam?

På på färjan hem hade jag stora problem, vi skulle sova 4 pers i en hytt som var så liten att man måste gå ut för att byta åsikt.
Har ursvårt för att sova varmt o m folk så jag tänkte beställa ett glas vin i baren, däckar direkt. När jag höll på att krångla med beställningen (hälften isvatten, citron) snackade vi lite o jag berättade om vår trånga hytt, och fick en ny! Tyvärr kollade dom först på fel dag så jag stormade in m packningen till ngn stackare som låg o sov. Gör om, gör rätt, fick en stor hytt som även Baff fick plats i, nu med singelsängar.

Nu blir det promenad i sedan tåget till Stockholm en snabbis för att komplettera inspelningen av fångarna på fortet, kanske hinner träna ikväll oxå.