Ända med förskräckelse

Ska berätta om en pinsam grej som hände för ett par år sedan.
Verksamheten hade på 4 år vuxit från 4 anställda till sammanlagt 40, jobbade extremt mkt den perioden o var, år 5, trött jämt. Jobbade o tränade men tillbringade resten av tiden i apati, somnade så fort jag satt ner. 16 dagar i ett palatsliknande drömhus i Thailand hjälpte inte, sov bort de första 4 dagarna, så väl hemma kontaktades en klinik.
Läkaren sa att han skulle ta massa prover, blodvärde, ämnesomsättning etc o avslutade med Prostata! Det vet man ju hur det går till.
-Ska det verkligen vara nödvändigt? frågade jag (har en väldigt strikt policy att det endast ska komma UT saker den vägen).
-Ja, du börjar närma dig den åldern.
FÖRBANNELSE!!

Iväg till provtagningen, men var jag inte lite skitnödig? Dumt att chansa, in på toa o krysta så att blodkärlen i huvudet höll på att sprängas. Kom ingenting trots idoga försök, fan va pinsamt det här kan bli.
Kom fram stressad, nervös, andfådd o svettig. Dörren öppnas av en jättesöt sköterska som välkomnar mig att sitta i ngt som ser ut som en liten gynekologstol, som i en ond dröm, hur f-n ska jag få upp benen där?
Inser att loppet är kört, jag var Hitler i ett tidigare liv o straffas för det nu. Börjar knäppa upp byxorna när sköterskan frågar vad jag håller på med? -Rättar till tröjan, säger jag med byxorna i knävecken o stoppar snabbt ner t-shirten i bästa Mackanstil.
-Sätt dig i stolen med armarna i stöden så jag kan ta blodprov på dig.
Aaaah, armarna. Vilken j-vla tur hon stoppade mig innan jag han näcka o krångla mig ner i stolen, vilt vresandes med knäna uppe vid öronen o benen i armstöden.
Tror hon genomskådade mig för hon förklarade mkt pedagogiskt att man kan se förändringar på prostata med blodprov, jag tog på mig bästa detvetvälalla attityden men skämdes som en hund.

bild 1.JPG

Äntligen semester! Lillafrugan är borta hela helgen. Här står ekipaget färdigpackat framför huset. Nu är jag kung i huset, Discovery motorweekend, here I come!

bild 2.PNG

Körde lite axlar på Feelgood i Skövde igår. Linnet är så gammalt (ca 10 år eller så) att BetterBodies börjat använda det typsnittet igen.
Zombiearmandet är på, om epidemin börjar under tiden jag tränar.

bild 3.PNG

Glädjedödare!