Miss igen

Den här bilden fick jag från Swedishfitness förra veckan, för att marknadsföra helgens event i Lidköping. Jag kollade inte så noga utan satte ut Nanox annonsen för BCAAshots istället.
FMF som fröken Isacsson praktiserar ofta, fort men fel.

bild.JPG

Påminner mig om en ytterst pinsam händelse för några år sedan. Jag skulle vara i en butik på Sveavägen i Stockholm för BetterBodies. Åker dit, har varit där förr, massor av olika aktiviteter i lokalen o alla är glada åt att jag är där. Reagerar lite på att dom inte marknadsfört mig m en enda plansch, men tänker att man är väl inte så populär som man tror. Är där mina timmar, väldigt trevligt men när jag satt mig att äta efteråt ringer en märkbart irriterad Erika från Swedishfitness: -"Var är du", -"sitter o äter", -"varför har du inte varit på ditt event?", -"har jag visst det, kommer precis därifrån", -"idiot! Du har stått i fel butik".
Förbannelse!!
Inte nog med att det var fel butik, det var värsta konkurrenten oxå. Åkte upp några helger senare o gjorde ett gratisjobb, inte dåligt pinsamt att kliva in i den affären.
Nu kan man skratta åt det men vilka ågren jag hade. Än idag, flera år senare, ringer dom o kontrollerar att jag vet vilken butik som gäller vid event, även om det är stans enda, som i Lidköping.