Någorlunda mogna män.

Helgen började m företagsfrukosten på 22 i Töreboda, sov 20 min i bilen på väg hem o fortsatte m ny energi hem o packade för RRMCCs rockfest i Landskrona. Vidare till Klubben för att byta bil mot hoj innan avfärd. Grymt hojväder i slutet av okt, hade inte åkt på veckor o njöt i fulla drag. Fick stanna o köpa en 4dubbel espresso för att orka ända fram, checkade in på hotellet, vilade en timma o sedan umgås på klubben under kvällen.
Lördagen var helt hysteriskt kul, hade entrén fram till 04 o sedan städade vi ett par timmar. I slutet av kvällen, på morgonen, var vi så trötta att allt var roligt. Snackade m stenhårda bikers o vi fnittrade som småflickor åt minsta skämt.

bild 1.JPG

Här har ngn varit kreativ!

bild 2.JPG

Har alltid velat haft en sån här prydnad i vardagsrummet, kommer ALDRIG in i huset enligt viss person.

bild 3.JPG

Man får sova där det finns plats.

bild 4.JPG

Japanska hojar är sådärpopulära, bild från Pisserian.

bild 5.JPG

Gick upp halv tio på sön morgon, åt o drog hem. Grymt väder, grym musik i lurarna, kände mig som en kung när jag kryssade fram mellan bilarna på E20 m vrålande motor. Började ana oråd när 1a skylten om Lunds Lasarett dök upp men tänkte att jag säkert missat den tidigare o körde vidare. Efter exakt 3 mil fick jag en välbekant Pajalakänsla o insåg jag att färdriktningen var söder istället för norr. FÖRBANNELLSE!!!!!
Har gjort det igen! När f-n ska jag lära mig?
Nåväl, fick en lång, fin, sista hojtur för säsongen iallafall.
Hittade ett coolt bageri när jag stannade i Ljungby för en 4dubbel espresso o bensin.