Nyopererad.

Tjatade mig till lokalbedövning för knäoperationen, titthålsoperation låter lite mesigt o jag har inte tid att tillbringa flera timmar på uppvak.
Big misstake! D gjorde inte så ont, värkte lite, men fy f-n va obehagligt! För det första; dom borde ha kodord för instrumenten. Jag vill inte höra läkaren be om tång eller stans, jordgubbe o smurf eller ngt annat ofarligt borde det heta. Dessutom var det ganska mkt som skulle skäras bort, ärrvävnad, bitar av minisken var spräckt o låg felvikt, broskbildningar mm. Men överlägset värst var när dom jämnade till skadorna som uppstått på skelettet, önskade innerligt att jag sov då.
Sedan fick jag inte åka hem från Stockholm! Sa tillslut att jag messar en vän som skulle hämta mig, hade ju bara fått lokalbedövning o antiinflammatorisk, typ Voltaren, mådde prima. Förstod efter bara några mil! Även om jag inte känt det, hade kroppen utsatts för ett ganska stort trauma, dödstrött, stannade o sov flera ggr på vägen hem till Skara. Resan tog en evighet.

bild 1.JPG

Årets Gladiatorpizza, rek intag är 1 till frukost o 2 efter träning.

bild 2.JPG

Stannade på en mack o köpte läsglasögon "till en vän" som börjar bli gammal. Ja just det, sa tjejen i kassan. Är nog inte den förste som handlar colabottnar till en kompis.

bild 3.JPG

PreWorkout!! Keselladrink o bulle. Hann med ett träningsföredrag på Attila i Båstad, som alltid väldigt trevligt m vänliga människor som står ut m mitt svammel.