Äntligen är hojsäsongen igång.

Blivit dåligt bloggat senaste tiden, har tom fått irriterade medd o mejl m uppmaningar om att skärpa mig. Det står inte högst upp på prioritetslistan direkt o det är inget roligt att göra inlägg när man känner sig trött o sliten, blir oengagerat oinspirerat.
Var iallafall på klubben mkt i helgen, hittade ett Yamahamärke som jag klistrade fast på Jossis Nightrod. Trodde inte den fetknoppen kunde röra sig så snabbt, men innan jag han ta ett kort rundade han baren o lyckades kasta fram handen. Jossi påminner mkt om Herman Hedning, till både utseende o temperament, numer står jag alltid m ryggen mot väggen.

bild 1.JPG

Valparna växer, fortsätter dra av mig kläder o har kommit upp i shortshöjd nu. På tisdag flyttar dom, jag har nog för mkt att göra den dagen o kommer inte vara hemma…

bild 2.JPG

Härligt väder hela helgen o det bara fortsätter. Idag ska jag till Helsingborg på möte, först till Kungsbacka m en kompis som sett ljuset, ska köpa hoj o byter till Victory.

bild 3.JPG

Imorgon blir det MC kortege m GooseLoose MC i Borås på Motorcykelnsdag o efter det till Slottskogen o kolla på ToughViking.

bild 4.JPG

Mackan har snöat in på 90-talet! Hotpants o magväska, han har ben till att komma undan m Hotpants men magväska?!.. Han har iallafall inte stoppat in t-shirten.