Livet på landet

Livskvalité är att kl. 20, direkt efter ett tungt träningspass, kunna åka till en helt tom badplats o ta ett kvällsdopp tillsammans m sin hund.

bild 1.JPG

Hur många i innerstan har en sånhär runt husknuten. Att alla restauranger stänger tidigt på vardagar o inga mackar har nattöppet får man leva med då.

bild 2.JPG

Så här ser ryggen ut när det går två veckor mellan behandlingarna. Pelle Plågoande har på mkt effektivt sätt "kavlat ut" högersidan, vänster ligger fortfarande som en klump på ryggen. Känner mig dubbelt så axelbred efter behandling.

bild 3.JPG

Ovanifrån syns det att latsen flyter ut o börjar längre ner på den "köttade" sidan. Krävs en del våld o jämmer för det…

bild 4.JPG

Var i Alingsås o dömde 3 klasser i Alströmmertrofe'n igår. Grymt bra arrangemang som växer för varje år. Kul att det är en riktig nybörjartävling o att så många ställer upp. Dock kan man fortfarande inte ställa sig på scen fet, nybörjartävling eller ej, man måste dieta lite o det är ingen ide' att bli besviken om man varit lat?

bild 5.JPG

Underbart väder, bilen används inte alls o i sommar blir det minst 2 europaresor, Harleydays i Hamburg o European bikeweek i Österrike vid Italienska gränsen.