Skadad

Hade glömt att jag skulle spela fotboll i helgen, lovade i ett svagt ögonblick för länge sedan att ställa upp i Alingsås Finest mot TV-laget.
Till saken hör att jag suger fett i alla bollsporter, utan undantag.
Nåväl, kunde väl vara trevligt så vi tog hojarna till Alingsås på förmiddagen i det underbara vädret.

bild 1.JPG

Matchen började med 5 straffar var, ifall det skulle bli oavgjort hade bäst i straffläggning vunnit. Jag skulle skjuta matchens första straff, var lite nervös för att göra bort mig o tänkte träna lite på uppvärmningen innan.
Tänkte på råden jag fått av min vän Robban; sträck på vristen, ha vikten framåt o ta i utav he-vette rakt på mål. Första skottet rätt i krysset, helt otagbart o det gick ett sus genom lagkamraterna. Ren tur, har inte rört en boll sedan 03 då jag o Izor spelade med TV-laget mot Örebro, men låtsades som det var planerat. Sköt sedan 2 skott strax över o tänkte att nu är det dags för den stora kanonen. Drog på allt vad jag orkade o satsade på ett lågt skott, det knäppte till i låret o bollen rullade knappt i mål. Hoppades på kramp men visste att det var en sträckning, satt hela matchen på bänken, haltade till omklädningsrummet i halvtid bara.

bild 2.PNG

Säg hajl till publiken!

bild 3.PNG

Tunga steg, redan i halvtid låg vi under med 80-0, typ.

bild 4.PNG

På hemvägen gjorde vi ett snabbt stopp hos Hagbards MC i Kvänum. Snacka om landet, trevlig stämning o baren i en lada, det regnade så vi tog en kaffe o drog vidare.

bild 5.PNG

AC älskar dom, försöker komma igång m morgonpromenader, men är världsmästare på att hitta ursäkter….