Skelögd i Västervik.

Tackade i ett svagt ögonblick ja till ett event i Västervik. De ringde flera ggr från TR. motion o hälsa, varje gång stod jag dumt till o bad dom återkomma. Tillslut kände jag mig dryg o fick så dåligt samvete att eventet bokades.

Packad o klar! AC tror inte hon får följa med eftersom jag ropade in henne i köket när hon satt vid ytterdörren.

bild 1.JPG

Första stopp var på Karhus huvudkontor. Fick lite läckra retroskor o ett par dojjor som ska klara en 110 kgs maratonlöpare som mig.

bild 2.JPG

Tränade ett kvällspass på TR, mkt trevligt gym fö, kände mig hängig efteråt, ingen aptit på hela kvällen o natten.
När jag kom till gymmet på lör fm var parkeringen helt tom, tyckte det var skönt, men samtidigt lite pinsamt att det inte kommit ngt folk.
Det var jättemycket människor där o jag ville åka hem igen. Men, gick upp på scen o svettades som en gris. Tydligen blev det ganska uppskattat men jag misstänker att dom är snälla o inte vill knäcka mig helt. Blir alltid förvånad över att folk ens sitter kvar när jag kommer igång o svamlar som värst.

bild 3.JPG

2 ggr höll jag på att svimma! Dessutom kände jag mig vindögd. Stod på scen o funderade på om jag såg vindögd ut oxå, eller det bara var synen som ballade ur. Ansträngde mig för att titta rakt fram, utan att skela. Hade inget att hålla mig i o bet ihop för att ingen skulle märka av mitt tillstånd, sjukt pinsamt att ramla ihop på scen, kändes som värsta blodtrycksfallet.
Trodde min scenskräck tagit sig nya uttryck men sov bort o hade frossa hela em/kvällen på hotellrummet. Åt en bit mat m den trevliga personalen lite senare o sedan tillbaka till sängen. Lite piggare idag, har rastat AC, käkat frukost, ska sova en liten stund innan utcheckning o hemfärd.