Fitness Five genrep 3

Idag körde vi tredje genrepet inför kvalet den 28 maj och denna gång hade vi med Ariel som skulle dömma. Jag var riktigt taggad och trodde stenhårt på en förbättring mot förra genrepet på 153reps totallt!

Bänkpress – 29 reps

Körde striktare än vanligt och hade ca 30 sekunder kvar när jag gick in i väggen, 30 får bli mitt mål här!

Bicepscurl – 18 reps

Här började man med att få en eller två bortdömda på grund av att jag förde armbågen bakåt, detta känner man knappt när man kör själv. Försökte köra superstrikt men fick tre till bortdömda och 20 reps känns som ett bra resultat i denna gren och blir mitt mål.

Benböj – 8 reps!!![[/b]

Här hade jag verkliga problem med djupet, fick ca tio reps bortdömda på grund av djupet. Blir till att köra riktigt djupa nu fram till kvalet och ca 20 reps är nog ett rimlig mål för mig här.

Chins – 20 reps!!!

Här var det raka ben som gällde och inte en gnutta till fotspark eller knälyft för att få den godkänd, gjorde tjugosex här men fick 6 bortdömda på grund av spark och en av dessa var hakan tror jag. 25 reps är nog möjligt i denna gren men mitt mål blir 30 reps 😉

[b]Dips – 42 reps

Startade med djupa här och försökte att vända tidigare och tidigare allt för att lura Ariel och tillslut fick jag en underkänd och körde på det djupet resten av tiden. 50 reps blir mitt mål här till kvalet. Det blev 117 reps totallt och gör jag ett felfritt kval landar jag på 150 reps.

Bild 400610