Ninja Warrior Sweden

Välkommen tillbaka kan jag väl nästa skriva till mig själv…

Har som vanligt inte bloggat så mycket fast jag skulle men bättre sent än aldrig!

Har som många säkert inte vet…(eller?) varit och spelat in den Svenska versionen av Ninja Warrior som var en helt otrolig upplevelse! Mer om detta skriver jag dock inte utan det kommer att visas på kanal 5, men vet ej när.

Bara 16 dagar kvar till SM och formen börjar kännas godkänd redan så om jag var orolig för 2 veckor sedan så är jag kolugn nu, kan hoppa upp på scen imorgon utan att skämmas. Suget efter mat, glass och godis börjar sakta komma mer och mer så det ska bli skönt att kunna äta på igen!

Har kört 2 genrep och nästa kör jag/vi på söndag tänkte jag!

Film från hinderbanan genrep 2:

Min tjej har precis avslutat sin första diet och testat att tömma och ladda så jag kommer garanterat att få se mer glass och godis hemma nu 😛 Grymt jobbat av henne och tror hon är jättenöjd också fast det kommer jag aldrig att få höra…

Nu på lördag har Boxen Umeå tillsammans med Andreas Lundberg och Stefan K Nilsson fått i uppdrag att arrangera en Strongmantävling på torget i Umeå, "Landbyaden" där man bland annat ska lyfta Landbyhanteln som väger 70kg från mark upp till rakarm så många gånger som möjligt på 75 sekunder. Väldigt många kända namn i startlistan och hela 15 amatörer där många aldrig prova på att tävla i Strongman förut, respekt!

Boxen går riktigt bra och det ska bli intressant att se hur många som kommer att lösa medlemskap nu när terminen startar, kommer att bli grymt roligt med lite mer folk i gymmet även om det är rätt skönt space 😛

Poeringsrummet är i princip klart och testade lite igår men måste fixa dit bättre ljus bara.

Helgen efter SM arrangerar vi på Boxen även ett Rep-Powerkval så det får ni inte missa att anmäla er på eller komma och titta, den 13 september kör vi utanför Boxen Umeå precis som vi gjorde med Fitness Five kvalet!

ninja-warrior.jpg

Kommer att visas på Kanal 5
SM Athletic Fitness.jpg

SM Athletic Fitness
Landbyhanteln.jpg

Landbyhanteln 70kg
Boxen Umeå.png