TYNGRE CLASSIC 2015

Tyngre Classic 2015

I söndags gjorde jag min näst sista tävling då jag ställde upp på Tyngre Classic 2015. Förra året var jag och kollade när Tobias och Amanda tävlade och bestämde mig egentligen redan då för att köra denna tävling.

Grymt bra arrangerat då som I år och en hinderbana som var iof lite väl mycket springa med extra vikt och knappt några tekniska delar, men ändå grymt rolig! Med 1.5 ben så är det rätt tufft med extra vikt 😛 (så när Seven säger att den är gjord för mig så vet jag inte vad han tänkte på)

Jag startade dieten väldigt tidigt I år (redan 6 januari) men körde 3 ätardagar första månaden… så man kan säga att jag körde "all in" från början på feb – 3 maj. Var inte I närheten så hård som jag brukar vara och vägde ca 5kg mer än SM förra året…en orsak är att jag har haft sjukt mycket jobb då jag driver 3 Bolag + GymGrossistbutiken i Umeå….så stressnivån har legat högt over det normala. Ingen tömning eller fyllning på denna tävling utan samma mat hela vägen (lite mer kolhydrater fredag och lördag bara)

Måste tacka min helt underbara, vackra och snälla flickvänn som ställt upp för mig och jobbat när inte jag har orkat. Jag älskar dig såååå mycket!

Jag och Therese bilade ner mot Stockholm på fredag morgon och enligt henne så kom vi iväg "i Fas"

Fysikronden:
 Tränat lite mer än vanligt men inte mycket 😛 Man kan se på bilderna att min vänster axel 

inte riktigt hanger med och har svårt att få till den naturligt utan spegel :/ Tydligen vann jag Fysikronden och trodde jag kom 2a så det var ju en grymt bra start!

Chins:
 Jag har säkert kört over 50 tävlingar och denna var helt klart den striktaste bedömningen någonsin (om man tar bort EM 2012 där dem inte kunde dömma!) Innan jag gick upp så låg den bästa på 24 reps och det var tydliga stopp I botten(1-2sekunder) och sedan över med hakan utan kipp! Jag gjorde 25 reps innan vilan sen testade jag Arne och fick med mig 7 reps till och slutade på 32reps och vinst I chinsen.

Dips: 
Var lika tufft här och behövde göra 36st för att vinna styrkan och när jag låg på 30 var det tveksamt till att jag skulle fixa några fler men lyckades pricka 36 och delade vinsten i dipsen med Robert Remning men vann styrkan totallt.

Hinderbanan: Ska jag vara ärlig så hade jag inte kört ett pass kondition förrän 3 veckor innan denna tävling då mitt mål är SM I mitten på September och vill bygga maximalt sista året. Började med intervaller 3 veckor innan denna tävling och hann bara med ett pass med 3 minuters interval. Var sist ut mot Remning och hade bestämt mig för att ta det lungt första varvet och sedan gå "all in" Var en riktigt rolig hinderbana och att bli jagad är det som är roligast och Robert låg précis bakom mig hela vägen och trodde han skulle gå om på slutet men lyckades behålla ledningen och kom in på 3.00 blankt och slutade 4a I hinderbanan.

Resultat Tyngre Classic 2015 I Solna

Herrar -180(7 tävlande)
1a: Rookie Westin
2a: Patrik Tall
3a: Robert Remning

• Chins: Rookie Westin 32 reps
• Dips: Rookie Westin & Robert Remning 36 reps
• Fysikrond: Rookie Westin
• Hinderbana : Patrik Tall & Robin Ekström 2.58

Herrar +180 (5 tävlande)
1a: Linus Grudd
2a: Eric Hedqvist
3a: Ludwig Sterner

• Chins: Eric Hedqvist, 22 reps
• Dips: Linus Grudd, 27 reps
• Fysikrond: Eric Hedqvist
• Hinderbana: Linus Grudd, 2.40

Damer (5 tävlande)
1a: Amanda Almroth
2a: Emma-Lisa Lindblad
3a: Nadine Yosef

• Chins: Amanda Almroth 26 reps
• Dips: Amanda Almroth 35 reps
• Fysikrond: Amanda Almroth
• Hinderbana: Amanda Almroth, 2.59

Slide1.jpg

TYNGRE CLASSIC 2015