Varje set, varje rep räknas….

Vad snabbt tiden går! Imorgon är det 3 veckor till min första tävling i Grekland, 5 veckor till Malta och 7 veckor till tävlingen som jag längtar till mest, Sweden Grand Prix!

Hur trött är man egentligen 3 veckor ut? Då jag har dietat mer än 10 veckor nu och tränat hårdare än någonsin är energinivån väldigt väldigt låg. Nästan så pass att tankarna kring lägga ner satsning har uppkommit och vissa dagar vill man bara stanna hemma och skippa träningen men i slutändan är det inget alternativ 😉

Hur orkar jag med att träna mina dubbla styrkepass var dag? Hålla fokuset uppe och inte sänka ribban?

Ett inlägg delat av @shahin.nejad

Vad videon försöker visa är hur jag laddar upp inför varje Set jag ska köra. Energin jag försöker samla mig går kring att tankarna säger Varje Set, Varje Rep är ett steg närmare målet . Ger 110% varje set för att i slutet av varje pass ska jag veta att jag har gett allt jag har och att det inte finns något jag ska kunna göra bättre. Fast jag inte vinner tävlingen och kommer 2a, 3a eller till och med sist så vet jag att jag har gjort allt jag kan göra.
När jag väl kör Settet går tankarna kring att köra slut på muskelgruppen och veta att ingen annan kan ha gjort det bättre än mig själv.

YOU CAN’T CHEAT THE GRIND, THE GRIND KNOWS HOW MUCH YOU INVESTED!