Talangjakten 2013 Kickstart :-)

Vilken helg, hur ska jag kunna få ner alla känslor, upplevelser och tankar kring detta. En omvälvande helg med massa underbara intryck, härliga människor samt massor av inspiration.
Började lördagen med en PW då jag vaknade en timme innan klockan skulle ringa.

f1.jpg

Vägval ….. och jag tar rätt 😉
f2.jpg

Skuggan är med…

Åkte sen till Västerås och Ironsport där vi skulle mötas kl 10.00. Alla vi åtta som blivit utvalda och inröstade trampade in på Ironsport. Alex som är chefsredaktör på tidningen Body (www.body.se) och även projektledare för Talangjakten 2013 var på plats liksom Fredrik Carlsson ägare på Ironsport i Västerås och ReFORM. Jannika Larsson var även hon på plats. När alla var samlade var det dags att kicka i gång Talangjakten 2013.
Alex hälsade oss välkomna och Fredrik presenterade sig och vi fick sen alla ställa oss framför alla och presentera oss själva. Ett härligt gäng var samlat. Alex berättade för oss om de förväntningar som dom har på oss och vad vi får av tillbaka av dom i form av sponsring av bla. kläder och kosttillskott, professionell hjälp, kostprogram, träning etc.  för att nå till Luciapokalen och fitnessfestivalen i december 2013.
Efter genomgång och information var det dags för lunch. En smarrig pastasallad serverades, mums Efter lunchen var det dags att byta om till de kläder vi fått av sponsorn Better Bodies. Med de nya kläderna på så var det dags för fotografering, gruppbild och individuella bilder togs. 

f3.jpg

Alex och Fredrik
f4.jpg

Fotograferingen med Alex varvades med vägning och mätning med Fredrik samt egen träning.
Min startvikt är 65,1 kg och fett vikt 8,51 kg (underhudsfett) Nu har vi en start vikt och något att jobba på fram till lucia.
Vi avslutade dagen på Ironsport genom att åka till en närliggande go cart bana. Fyra varv uppvärmning, fyra varv på tid och sen 8 varv final. Det var så roligt, alla gav järnet och körde gasen i botten, vissa snurrade och åkte även ur banan Men två tjejer på pallen blev det i alla fall Robin kom etta, Gabriella två och jag själv trea.
Nu var det dags för inkvartering på First hotel Plaza mitt i stan (Västerås). Jag och Gabriella delade rum och Nuran och Adriana delade ett. Åh vilka rum vi fick, 11:e våningen med utsikt över stan ner mot hamnen. Svit med stort vardagsrum, separat sovrum. Helt underbart. Vi slängde in väskorna och åkte raka vägen upp till skybar och köpte oss en drink, där fanns även lite tapas. Vi plockade på oss lite och åkte ner till rummet för att göra oss i ordning. 

f5.jpg
sviten.jpg

Sviten 😉

Nu blev det fix och trix, dusch och spackel innan vi  träffades vid Nom där vi åt middagen. Bubble, vin och massa god mat i glada vänners lag bjöds det på. Vilket team, vilka underbara människor som jag har lärt känna. Vi avslutade kvällen sent men hade grymt kul tillsammans.
Idag återförenades vi på Ironsport där vi hade hade kost diskussioner och fick träningstips av Fredrik. Alla var grymt nöjda och glada. Alex och Fredrik samt Jannika har gjort ett grymt jobb och detta kommer bli en oförglömlig resa och det bästa är att den precis har startat
Här är Robin och jag som Bodys läsare röstade in till årets Talangjakt, TACK åter igen!!
Lite bilder från helgens kickstart

fel.jpg

Morgon PW
f6.jpg

Jim och Mattias
2013-06-29 14.36.50.jpg

Lite träning
2013-06-29 17.41.09.jpg

Fina Gabriella och jag <3
2013-06-29 19.37.56.jpg

Robin och jag som blev inröstade av läsarna
f7.jpg

Adam, Jim och Mattias
f8.jpg

Bästa coaherna 😉 kärleksparet <3
f9.jpg
f10.jpg
f11.jpg
f21.jpg
f13.jpg
f14.jpg

Nuran
f15.jpg

Adriana

Längtar redan till nästa gång då vi träffas hela gänget. Ni är grymma gänget !!!
Ha det underbart alla!!