VILA…..

Vila är från träningen är något som jag tar för sällan. Tränar i stort sett varje dag. Har väl en vilodag var 10:e dag eller när kroppen säger till.
Nu har jag fått två dagars inplanerad vila och återhämtning, och då inte från träningen. Utan det sker data och serverbyte på jobbet vilket gör att jag måste vara på jobbet men kan inte jobba. Så soffan på jobbet kommer nu i två dagar bli väl använd av mig. Att få ligga och vila med benen i högläge under dagtid innan träning på eftermiddagen ska utföras. Så god uppladdning av bra mat, god sömn och vila är vad mina dagar kommer att bestå av. Ljudbok i öronen och egentid, perfekt!!!

Måste bara rekommendera er att lyssna/läsa denna serie… beroendeframkallande
I lördags var jag, Perra och Billy från Gumse Gym och gästspelade på Inshape 24 i Gävle. Vi var där tillsammans med ett gäng från Uppsala med ledning av Lilian Westerberg. Roligt att komma till andra gym och träna och träffa nya människor. En härlig lördag !!

Innan vi åkte hem så blev det besök på restaurang… medan alla åt god thaimat så åt jag min proteinfluff… Har man fokus så har man
Friterad banan med glass
Proteinfluff med blåbär
vårrrullar
Tack grabbar och alla andra som gjorde denna lördag dag så rolig. Det gör vi om snart
Innan vi åkte till Gävle så var jag hos Arne för mätning, posering och pepptalk. Det hade väl gått som jag tänkt. Vågen har under en tid visat +kg vilket gjort mig orolig. Det har av förklarade skäl blivit en ökning i vikt pga stresspåslag som inte kunnat undvikas.
Nu i skrivande stund har dessa kilo tappats och jag känner mig bra mycket lugnare. Skönt med Arne som går in med fingertoppskänsla och gör små justeringar.
På lördag är det dags igen att träffa Arne och se om det skett några förändringar igen Ser fram emot det mötet.
Veckan som varit har flytit på som vanligt med träning på bästa Gumse Gym med härlig motivation och inspiration. Trivs så bra på detta gym, ni som inte varit där måste verkligen dit och testa. Har ni tur finns även Gumses mammas underbara proteinmuffins där. Dessa skulle man kunna äta ihjäl sig av.
Lite bilder från veckans träning

Jag går mina morgonpromenader och äter mina matlådor som är väl avvägda efter det kostprogram jag har beräknat på mig.
Längtar till varje måltid. Det är så goda lådor som jag gör ordning. Har dock kommit på att för mycket blåbär inte alltid är så bra för magen… hahaha. STENHÅRD!!! Vilket gjort att jag fått äta lite ”laxerande” haha… jaja.. privat och lite skitsnack.. det bjuder jag på
Höstigt underbart!!!
Kycklingburgare med gurkmejaris och broccoli recept
Nya vägar… Silverdag

Ikväll blir det raka vägen hem för att skjutsa Albin till Innebandyn, sen blir det träning på hemmaplan. Om byte förnöjer.
Har jag tur blir det även en lite kvällspromenad…
Ha en underbar dag
Kram och kärlek
Sussi