Semester i antågande…

Åh vad jag längtar till semester och fitnessveckan på Playitas. Jag planerar, handlar, planerar lite till och handlar än mer.
Undrar just vart alla pengar kom i från… eller öhhh hmm.. ja ja. det ordnar sig alltid.
Idag var jag och inhandlade en ny resväska, modell super lätt 🙂 vilket gör att jag kan packa desto mer till min stora lycka.

2013-09-05 20.33.35.jpg

Nya väskan, rymmer 114 liter.. borde räcka en bit 😀

Better Bodies
Jag älskar Better Bodies kläder. Idag kom leveransen på det jag beställt. Jag beställde i måndags och jag visste inte om det skulle hinna komma med det gjorde det. Nu är även kläderna fixade till veckan i värmen 😀

Better Bodies har verkligen perfekt passform, härlig kvalitet och underbar design. LOVE IT!!

2013-09-05 20.07.03.jpg

Kärlek <3 <3

I måndags träffade jag underbara Camilla som ni vet. Jag blir alltid så glad att träffa henne. Men vi har verkligen svårt att få i hop våra scheman i livet. Tänk att man ska ha så mycket hela tiden. Prioriteringar.. men hur vi än försöker prioritera så är det ändå knivigt med tiden. Men när vi väl ses så blir jag så glad.
Camilla hade själv varit på massage innan så jag bävade för att hon skulle ge igen, men hon var rätt så snäll.. rätt så 😉 Men det gjorde gott för mina ben trots lite små blåmärken. hihi finss..

2013-09-03 16.57.19.jpg

Finaste 😀

Mat

Ja denna vecka har det verkligen varit risk för skörbjugg.
Lika middag varje dag och lika lunch.
Middagen har bestått av Köttfärsröra med grönsaks/kål blandning och varannan dag har jag lagt till lite potatis.
Lunchen har bestått av kyckling filé med sallad och varannan dag lite bulgur.

2013-09-02 17.58.59.jpg

Alternativ kålpudding mosaka 😀

Träningen

Ja denna vecka har det inte blivit mycket till träning. Jag måste bli bra i mitt skulderblad, det börjar kännas bättre, men jag vill verkligen vara kry ii nästa vecka.
Jag körde ben i söndags och sen har jag vilat, i dag körde jag lite rehab övningar för skulderbladet och nu känns det riktigt bra. peppar peppar..
Återstår och se i morgon hur det känns.

Simba min katt

Ja vad ska jag göra med honom. Han blir två år i november. Stans mysigaste och sociala katt. En Ragdoll som är helt underbar. Små pratar lite och hälsar mig välkommen när jag kommer hem. Följer mig in i badrummet när jag ska duscha och ligger mitt på köksgolvet när jag lagar mat. Han är där jag är hela tiden.
Men, det stora oket på mina axlar, jag har så dåligt samvete. Jag är hemma alldeles för lite. Åker tidigt "läs super tidigt" på morgonen och kommer hem sent på kvällen. Inte roligt för min lilla Simba. Det är okej de veckor då barnen är hos mig, men sen då. Nej stackarn. Jag tycker så synd om honom och har bestämt mig för att jag måste leta efter någon som seriöst vill köpa honom. Hör gärna av er om ni skulle vara intresserade, så kan vi ta en diskussion. Jag kommer inte släppa honom helt lättvindigt, han betyder för mycket för det.

2013-09-05 20.51.44.jpg

Simba

Det var allt för idag, ha en underbar torsdagkväll

Kram & Kärlek
Sussi