Protein scones

Goda, mättande men lite torra…gjorde dessa på fri hand. Skulle nog behöva lite mer vätska.
Men testa och gör om dem efter egen fantasi.

Blanda alla torra ingredienser och blanda sedan ner kvarg och mandelsmör. Blanda väl. Gör en stor rund kaka av allt, nagga med gaffel och in i ugnen 15 min i 200 grader. Smaklig spis 😉

4 PORT
30 gram Havregryn fiber
30 gram Bakprotein
30 gram Mandelmjöl
15 gram fiberhusk
2 tsk Bakpulver
15 gram Mandelsmör utan salt
250 gram Lidl kvarg 0.3% fett

2013-10-19 08.24.59.jpg

Kalorier 169 kalorier/port
Protein 17 g
Kolhydrater 8 g
Fibrer 2 g
Socker 0 g
Fett 7 g
Mättat Fett 5 g
Omättat Fett 2 g
Övriga
Kolesterol 0 mg
Natrium 1 mg
Kalium 0 mg

2013-10-19 08.44.46.jpg

Kram och kärlek

Sussi