Endorfinkickar

Nu i sluttampen av deff och diet så söker jag verkligen endorfinkickar och extra motivation. Kroppen är seg och känns stel. Varje kroppsdel känns tung. Det småvärker lite, kroppen töms och det känns verkligen. Men det är samtidigt en skön känsla.
Vågen visade idag mindre än vad jag vägde när jag var 20år. Jag har klivit under 63 kg strecket till min stora glädje. 😀

Igår var jag och tränade tillsammans med Michael Hassel som jobbar på Sats i Kista. Vi körde ett riktigt grymt bröstpass. Passet var klart på 30-35 minuter och jag var helt slut. Det känns rejält idag i bröstet. Ett riktigt grymt pass. Ett pass som ger mig massa extra energi, även om jag var helt slut när jag kom hem.

Idag träffade jag Mattias från talangjakten(detta underbara gäng, så tacksam och glad att jag får tillhöra detta gäng) på Gumse och vi körde ett bra ryggpass. Alltid lika roligt att träffa gänget från talangjakten. Nu är det bara jag och Mattias som bor rätt nära varandra så vi har fått till några pass tillsammans.
Så glad att lärt känna Er, NI ÄR UNDERBARA GÄNGET! LOVE U ALL!! <3 <3

PicsArt_1384282393953.jpg

Nu är det inte lång tid kvar, drygt 2,5 vecka innan jag och mina vänner ska upp på scen.
Många av mina nära och kära, familj etc lider med mig för att jag inte äter, för att jag går ner i vikt. Men jag lider inte, jag mår bra trots att jag är trött och sliten. De tjatar om att jag ska äta. Men allvarligt, tror ni att jag kämpat för i flera månader eller lättare sagt sen september förra året för att ge upp 2.5 veckor innan mål. Sluta snälla ni och säga åt mig att äta. Jag kommer att äta, jag kommer att dricka ett glas vin. Men jag har valt detta själv och jag trivs med det.
Jag har aldrig trivts så mycket med mig själv som jag gör just nu.
Lid inte ni för att jag inte äter eller dricker som ni, jag gör detta för min skull. Jag vet att ni bara vill mig väl, men det är jobbigt när ni tjatar om att jag ska äta.
Jag äter 6 gånger om dagen, så jag äter och får i mig precis det jag
ska.

Jag söker endorfinkickar och positiva energier det är det jag behöver nu. Inte tjat om annat. Jag är STOLT över mig själv, min vilja och ork. Visa mig den respekten.
<3 <3 <3

Ser målet i sikte.

Kram och kärlek

Sussi