Euforisk, lycklig och tom

Vet inte vart jag ska börja. Vilken resa, vilken underbar resa jag har gjort detta år. Att sen fått förmånen att tillhöra detta underbara team ”TALANGJAKTEN 2013″ gör inte saken sämre. 
Men nu, vad händer nu.?? Men innan den frågan besvaras så måste jag bara få lägga upp massa bilder och berätta lite om helgen.
Det har varit en helt faktiskt helg och LUCIAPOKALEN som var årets mål är genomfört.
Jag är så otroligt glad, nöjd och lycklig, rent av euforisk för min egen prestation under detta år. Jag har på 1 år gått från att vara nyopererad i hjärtat och nu stå på scen och bara få le. Så stolt över mig själv!!!
Jag har under detta år följt mitt kostschema till punkt och pricka, tränat som jag ska och gjort allt enligt by the book. Den bok och de rekommendationer som jag fått av min eminenta coach Fredrik Carlsson.
Jag är så nöjd och stolt. Jag har inte kunnat gjort det bättre till hit. Jag har från Alströmer till nu alltså 5 månader gjort en riktig förändring. Från en fettprocent på 13,5 till 5,4 på dessa 5 månader tycker jag är riktigt bra gjort.
Min resa har bara startat, jag har nu i 40 års ålder hittat min livsstil och det liv som jag vill leva. Jag kommer nu fortsätta träna än hårdare och satsa på att bygga mer muskler för att gå upp på scen igen och ta revenge mot dessa underbart snygga tjejer som var med på scen med mig.
Vilka brudar alltså, grymma, fantastiska, ödmjuk och helt underbara.

På väg till Centralen

Vi kom ner på fredagen och installerade oss på hotellet och träffade hela ligan från Talangjakten. Underbart att åter få träffa alla.
Lite kort genomgång med Fredrik, fick första lagret färg. Sen var det tillbaka till hotellet för att sova.
 
 

Egna medtagna lakan för att inte smutsa ner hotellets.

Efter en natts sömn så var det dags för frukostbuffé, eller nej just ja, det fick jag inte. Det blev kyckling och ris som jag tagit med mig.
Sen bar det av till mässan och färglager ner två.

Jag och Gabriella <3 <3

Första åtagandet på mässan var att kliva upp på Expo-scen och bli presenterade. Se var det dags för lite jobb i SWEDISH FITNESS montern.
Vi bjöd på Ultimate nutrition BCAA och Horse Power. Vi jobbad på bra och sålde en hel del. Ronnie var riktigt nöjd med oss. Jag träffade flera av Er som följer mig och som röstat på mig. Super kul och ni ger mig sådan energi. Så härligt att ha Er som stöttar och tror på en.
 

På väg upp å Expo-scen

Efter att stått i montern, minglade vi lite och några studiokort togs till tidningen BODY innan vi gick tillbaka till hotellet. Lade benen i högläge och vilade.

Mingelbrudar

Efter 2 dl vitt torrt senare på lördagkvällen så var det dags att sova.
Klockan ringde 04,45 på söndag morgonen och tävlingen var nu nära.
Mötte upp Gabriella och vi tog en kopp kaffe tillsammans innan det var dags att göra sig i ordning.
 

Smink och piff med underbara Katrin

Uppladdning

Fina Camilla som stod vid min sida hela dagen <3

Placeringsmässigt så kom jag inte så bra, men jag är riktigt nöjd med min insats.
Men backstage är det så härligt, vilken stämning vilken känsla. De som inte varit med kan inte sätta sig in hur det är. Alla är glada trevliga och ett leende på läpparna, man springer naken, kille som tjej. Hjälper varandra att limma bikini, man står helt oberörd och pratar nakna med varandra. Helt naturligt, helt underbart. Alla bara är och man trivs. Älskar verkligen den stämning och känsla som det är backstage.
Inga hämningar, inga rädslor.
Tack alla som var där med mig, ni är fantastiska allihop.
 
 

Tack FREDRIK för att du är min coach, jag kommer inte kunna tacka dig nog. Du har finns där när jag är glad, ledsen, orolig. Du tror på mig och hjälper mig att komma i rätt form. Du har givit mig rätt verktyg att nå detta års mål. Jag är så tacksam att du finns vid min sida. Du om någon känner mig nu och vet också mina svagheter och styrkor. TACK och återigen TACK, nu ska vi köra vidare så jag blir än bättre. Nya mål och nya utmaningar
Tack Camilla för att du gjort för mig, dels när vi poserat, masserat och framförallt nu backstage under Luciapokalen. Du är guld värd. <3 <3

STOLT, GLAD och LYCKLIG

Godis är gott….. men det blir lätt för mycket efter en diet.

Jag vill tacka återigen alla som stöttat och trott på mig
Jag vill även passa på att tacka mina sponsorer
Swedish Fitness, Better Body, Ultimate Nutrition, Nanox, Gasp
Vill Tacka Alex på Body Magasin för allt.
Ironsport i Västerås
Talangjaktsgänget, tack vilken familj vi är och ni är alltid välkomna till mig och ni är underbara allihop och ni har alla en speciell plats i mitt hjärta.
Jag tackar alla andra ingen nämnd ingen glömd
<3 <3 <3

Jag och Stefan Eriksson på EA Energy Armor. Tack för de fina armbanden <3

Fortsättning följer……..
en annan dag…
 
Kram och kärlek
Sussi