Kärlek och glädje

Precis så är vad jag känner för detta nu. Kärlek och glädje till livet och det som finns i mitt liv. 
Jag känner i dag sådan glädje för vart jag är och det jag presterar och de val jag gör.
Igår var jag och tränade med Anna, underbar tjej med massa sprudlande glädje. Vi körde ett hårt armpass. Så himla skoj.
Träningen är verkligen mitt liv, där får all energi komma ut och den frustration man kan känna får man utlopp för.
 

Kärleken till livet och vad det ger är fantastiskt. Visst kan jag ibland sakna någon vid min sida, någon att dela tiden med och skapa historia med. Men samtidigt så är mitt liv så perfekt som det är.
Jag har mina fina barn som betyder allra mest för mig. Jag har mina vänner som jag tränar, myser, skrattar och delar tankar med.
Jag är så tacksam för det jag har och det som finns runt mig. Jag har träffat och mött så mycket nya fina människor som ger mig så mycket energi, inspiration och motivation.
Idag var jag och tränade med Helene Ahlson, Det blev ett ryggpass och poseringsträning. Som vanligt lika givande och roligt att träffa Helene som är min stora inspirationskälla.
 
 

I morgon är det inplanerat ben på Delta med fina Linnea. Det ska bli super kul. Ser verkligen fram emot att få köra ett riktigt pass med henne. Hon är så grym, en fantastisk människa med hjärtat på rätta stället.
Motivationen är på topp och så taggade.
 

Omgiven av så mycket härliga människor vilket gör mig så lycklig.
En del pratar med mig om att vara beroende, ja man kan vara beroende av olika saker här i livet. Det kan vara tobak, alkohol, socker, koffein, droger jag vad som. Jag är också beroende, men jag är beroende av träning och de endorfinkickar jag får. Jag går sällan från ett pass och inte känner mig nöjd. Passen kan givetvis gå olika bra. Men jag får alltid en kick och är alltid på än bättre humör när jag går från gymmet.
 

Nu snart tajm för att nanna kudde.
Ta hand om er och glöm inte
Lev, LE, älska och sprid kärlek
Kram och kärlek
Sussi