Diet + London = dålig tajming

Inte riktigt bästa beslutet när det gäller diet att åka till London. Men vad gör man inte för sin älskade ”unge” han är värd allt det bästa. Gjorde likadan resa med min äldsta son när han blev tonåring.
Nu är ju inte detta min idé, utan min kära mors. Grabbarna har fått denna resa i födelsedagspresent när de blir 13 av mormor och morfar. Jag vill självklart uppleva detta med dem och är då inte sen på att följa med. Men under diet är väl kanske inte bästa valet och beslutet.

Massa god mat och fika runt mig hela tiden… Hmmm men det har funkat rätt bra lite fusk har det blivit.. Men lätträknat .
Tränat har jag gjort varje dag. Hyde Park och gummiband varit min vän. Jag har varit ute kl 07.00 medans mamma och Albin sovit . Sprungit och gått samt kört funktionell styrka. Varit riktigt skönt och väldigt härlig omgivning.

Vi har gått massor så förbränningen har aldrig stannat upp i alla fall. Så förhoppningsvis visar inte vågen några skrämmande siffror
Här är lite bilder från London

Dessa kalsonger hittade jag på M & M, tycker de var rätt kul

Haha dålig humor

Jag har sprungit i massor av trappor också, valde självklar dem före hiss. En av trapporna som vi kom till dagligen hade några steg

Vad gör man inte för att hålla i gång.
Mycket har det shoppats också… Oj oj vågar inte räkna hur mycket det har gått åt. Men kul är det
Nu är det nattinatt och morgonträning väntar.
Kram o kärlek
Sussi