66 dagar kvar…..

66 dagar
2,2 månader
9,5 veckor
48 arbetsdagar
Så lång/kort tid är det kvar till Luciapokalen 2014 går av stapeln. Alltså jag är så sjukt taggad för årets tävling. Ser så fram emot att återigen få kliva upp på scen.
Längtar samtidigt som jag skulle vilja ha mer tid. Men nu är det den tid det är kvar och det är bara att köra på så hårt det går. Jag missar inte ett träningstillfälle nu, eller det har jag knappt gjort på hela detta år. Jag har nog kört på hårt sen jag klev av scen förra året.

Helgen bestod av träning på Atletklubben, jobb och massa mys med mina älskade killar. I söndags var det även dags för Albins första innebandy match i det nya laget KIF som han bytt till. De vann med 3-1 mot Hässelby SK, bra jobbat grabbar
Jag körde baksida ben i lördags och rygg fokus på tjocklek och baksida axlar i söndags. I lördags var jag helt ensam på gymmet när jag kom ner 10.30. Undrar ibland vad folk gör?? hahaha.. Klart alla är väl inte lika knäppa som mig
Men jag körde på med mitt pass i alla fall, hörlurar i som vanligt och sen försvann jag in i min bubbla.
Jag jobbade hemma resten av lördagen, var en rätt mulen dag. När jag väl tog en paus och skulle ta mig en promenad fick jag vända på parkeringen och hämta regnjacka, för då kom regnet. Men det hindrade inte mig för att fortsätta gå. Kläder efter väder så löser sig allt.

I söndags blev det en promenad på morgonen innan vi skulle i väg på innebandy. Dagen fortsatte med lite mer jobb innan det var dags för träning.
I går var det en lyckodag Då var det träning med bästa coachen ”Arne Lundell” Som jag har längtat. Det var nog två veckor sen som vi sågs. Jag har inte haft tid då det har varit Londonresa och födelsedagar etc. Men nu fick vi till det. Bröst och axlar stod på programmet. När vi hade kört en massa set, reps och övning och låg på golvet med avslutande armhävningar såg jag en liten liten åder på bröstmuskeln.. hahaha. gud så töntig jag är.. men det var så kul att se. Har aldrig sett det förut på mig själv. Men där var den TÖNT!!! Jag vet.. men det får jag vara
Vi fortsatte passet med axlar och avslutade med lite justering av skadade axeln. Den börjar dock bli mycket bättre. Jag har inte ont varje dag längre och framförallt inte på samma ihållande sätt som tidigare. Han kan han Arne
Idag var det bokat frissa tid så jag flyttade om lite i mitt program och körde armar i morse. Blev ett bra pass. Var på gymmet kl 05.00 Skönt att ha ett nyckelgym så nära. Tar mig 3 minuter att åka dit. Köra ett pass på en timme och sen duscha och åka till jobbet funkar super trots att jag börjar jobba 07.00.

Sen var det håret. Kände mig lite mer vild än tam när jag begav mig till frissan, visste precis vad jag ville och hade förberett mina kära frisörer. Så väl på plats började Elin färga.
Så himla nöjd blev jag… jag känner mig verkligen hemma i denna färg.
Se själva.
Efter
Före
Tack underbara Elin och Annelie !!!!
Annelie, Elin och jag på ett hörn
Elin