INSPIRATION – till MAX

Veckan har gått sin ila gång. Har dock haft en aningens ont i ryggen efter förra söndagens ryggpass. Börjar nu ge med sig men hela gluteus och ländryggen har varit stel som attan.
I tisdags träffade jag Arne och körde ett framsida lårpass. Vi gjorde även en mätning som visade sig till det positiva. Lite små ändringar i kosten sen kör vi på som vanligt. Känns super!!
Träffade även Eleonore Eriksson som var i super form vilket visade sig stort på SM som gick av staplen i helgen.
Bilden lånad från muscle.se
Super grattis till Eleonore som tog guldet och stort grattis till alla andra atleter på SM
Det var otroligt hög standard på alla atleter under SM, tuffa klasser och fantastiska fysiker.
Motivationen är på topp och inspirationen är hög.
Träffade massor av härliga människor, vänner och bekanta.
Min söta vän från talangjakten Gabriella var ett riktigt kärt återseende.

Träffade även Jim the man som också var med i Talangjakten samtidigt som mig.. oj oj oj.. vilken kille… såg riktigt bra ut.. kommer att bli farlig
Bilden tagen från Jims Facebook
Så kul att träffas igen..
Det var många som jag missade att träffa… men det kommer fler tillfällen. Svårt att hinna med allt man vill under en dag.
Jag fick en riktig extra kick när det gäller mitt eget mål mot Luciapokalen. Nu lägger jag i en ännu högre växel.
Om en vecka ska jag träffa Arne igen och då blir det träning och ny mätning. Då ska resultatet vara ännu bättre än sist.
På min facebooksida har jag lagt upp massa bilder från SM, gå gärna in och kolla. BILDER
I veckan köpte jag kyckling i vanlig ordning, tillagade den med kebabkrydda. Tänkte det skulle vara super gott. Det var det nog också om kycklingen hade varit ok. Den luktade lite illa när jag öppnade förpackningen, men tänkte att det var nog bara en tillfällighet. Datumet hade inte gått ut.
Jag gjorde i ordningen kycklingen och tog med i matlåda till jobbet. Åt de 100 g som jag skulle… pang.. ont i magen. En tillfällighet tänkte jag.
Åt ytterligare 100 gram till lunch dagen efter, pang ont i magen.. inget mer än att magen svullnade och det smärtade.
Hade även med mig en mat låda till SM och åt den även där. Samma sak hände igen… nej, kycklingen var inte bra.. jag slängde resten av kycklingen och kan bara konstatera att kyckling som luktar illa ska man inte äta. PUNKT!
Men söndag som det är idag så lagade jag lite mat, ja både kyckling och torsk blev det. Dock kyckling som inte luktade illa.
Den kycklingen kryddade jag med Enchilada krydda och körde in i ugnen… oj vad jag längtar efter att få äta den sallad och lite råris. MUMS

Gjorde dock en otroligt god torsk. Den längtar jag än mer efter att äta. Åt en portion av den till lunch idag och det var så himla gott.
Att gå på diet är inte svårt, om man tillåter sig att expremitera lite och använda fantasin.
Jag gjorde Tacotorsk. Kolla mina recept.
Nu blir det film och kvällsmål innan kudden ropar.
Ha en underbar söndagkväll och gör er en bra kommande vecka.
Kram och kärlek
Sussi