Diet, experiment och lycka

Ja, jag sa att jag blev så motiverad och inspirerad efter att varit på SM.
Jag har verkligen tagit detta med kost och träning ytterligare en nivå högre. Träningen kör jag hårt och det ska kännas ordentligt efter varje pass.. och det gör det kan jag lova.
Idag blev ett skönt framsida benpass på mitt Gumse Gym.
När jag kom hem så var jag konstigt nog full av energi. Men Anton hade i dag gjort mig extra stolt idag när han hade gjort riktigt bra ifrån sig i skolan, inte för att det är något ovanligt. Men jag blir alltid extra glad och stolt när jag hör mina barn själva vara glada och nöjda med sin prestation. När han sen mötte mig i hallen med en brett leende och en varm kram så kan man inte annat än att fyllas med energi.
Vi kamperade i hop i köket, Anton som är riktigt duktig i köket, lagade en pasta carbonara till sig själv, gissa om jag ville smaka.. den såg supergod ut och jag längtar efter att få äta hans underbara mat.
Själv såg jag till att fixa lite grönsaker i ugn till morgondagens matlådor. Samt att jag hade lite extra energi och gjorde äggvitekakor.
Ena sorten var bara äggvita och psylliumfrön och den andra hade jag äggvita, lakritspulver och lite citronarom. Den senare åt jag även nu till kvällsmål med lite hallon.. kan säga att det var en underbart gott, rena godiset.

Energin var inte slut där… nej jag kom på att jag sett ett recept på Tonfiskbollar från Tasty-health vilket gjorde att jag ville testa.
Nu hade jag inte riktigt allt hemma som man skulle så jag gjorde om receptet lite. Kolla här

Kan säga att dem smakade riktigt gott.. så det får bli några sådana till lunch i morgon.
Nu är det sängen som kallar klockan ringer som vanligt 04,20 för att promenaden ska få starta dagen.
I morse var det promenad i regnet, men det hindrar inte mig.

Underbara höst
Måste ändå säga att jag faktiskt också har ett underbart bra jobb, där jag på lunchen kan gå och sova en stund… hörlurar i precis som på morgonpromenaderna och ljudboken på. Just nu lyssnar jag på Dag Öhrlund och Dan Buthlers böcker, började lite fel så jag lyssnade klart på sista boken först och nu lyssnar jag på första boken ”En nästan vanlig man” Kan varmt rekommendera dessa.
Nu ska jag krypa ner och fortsätta lyssna
Kram och kärlek
Sussi