Motivationsboost!!

Helgen har trots lite akuta sjukdomsfall i familjen varit riktigt bra. Fredagens träning avbröts då jag fick ett samtal och slängde mig i bilen och for till akuten. Efter att fått kontroll på läget och blivit lugn så åkte jag hem igen. Lånade mamma och pappas ena hund och tog mig en långpromenad och fick på det sättet rensa hjärnan lite. Så kl 22,00 var jag hemma igen på fredag kvällen från promenaden och gick då och lade mig på en gång.

Vaknade tidigt lördag morgon och startade den underbara lördagen med en dryga timmes promenad med hunden.

Väl hemma åt jag en frukost innan Lasse och Åsa samt min pappa kom till mig 09,00 för att hjälpa mig att bygga tak och golv på mitt ute förråd. Medans pappa och Lasse fixade och trixade med taket så passade jag på att rensa mitt förråd. För fösta gången sen jag flyttade in för två år sen så kan jag gå in i förrådet och det är fria golvytor. Sådan himla befrielse. Äntligen fick jag tummen ur…
När klockan närmade sig 16,30 så kände vi att vi var klara för i år , tak och golv är nu på plats … finns dock fortfarande småsaker kvar att göra men så är det väl när man har hus. Jag får i alla fall in alla mina ute möbler och saker, så nu är den lilla tomt jag har ren från saker i stort sett. Riktigt skönt för ögat och själen.

Vet bara inte hur jag ska tacka för allt som mina kära vänner och pappa hjälper mig med.
Så snart alla hade åkt hem slängde jag i mig lite mat innan jag for till gymmet och körde ett baksida benpass. Väldigt trött och sliten i kroppen var jag. Åkte direkt hem till Åsa och Lasse efter passet för att spabada lite med Åsa. LYX kan jag säga. Så himla skönt för kroppen. Vi satt i spat i 1½ timme, åkte sen hem direkt och lade mig och sov.

vaknade 9 timmar senare… när det skedde senast att jag sov så länge vet jag inte. Men gick min morgon promenad innan jag satte mig och jobba.

Passade även på att baka min favorit äggvitekaka med lakritspulver och citron.

Vissa dagar får man mer eller mindre motivationsboost, men idag var en sådan dag då boosten var på topp. Träffade idag min coach Arne Lundell för mätning och träning. Vikten pendlar lite några 100g upp och ner hela tiden vilket gör mig nojig. Men efter denna kalpier mätning så är jag mer än nöjd. Känner sådant lugn när jag träffat Arne. Han vet vad han gör.

Efter mätning och massa prat och upplägg så åkte vi till Sats Oden och körde ett ryggpass. Alltid lika motiverande att träffa Arne. Känner mig så tacksam och glad. Vi gör resultat och det ska bli så roligt att se hur detta kommer bli denna Luciapokal.
Tack ARNE, du anar inte vad detta betyder för mig… eller som du skulle säga ” JAG VET ” ja, du vet… !!
Ha nu en underbar kväll och kommande arbetsvecka.
Kram och kärlek
Sussi