Upp och ner…

Orken går verkligen upp och ner. Ena dagen pigg och alert andra helt slut då det känns som om benen inte orkar bära mig.
Igår var en sådan dag då det inte fanns någon som helst ork, värkte i hela kroppen och jag kände att benen inte orkade bära mig. Det var till och med jobbigt att gasa när jag körde bil. Efter lite prat med bästa coachen så gjorde vi lite justeringar på rutinerna. Som belöning så visade vågen -0,4 kg mindre och energin var mycket bättre. Trots att jag kan känna denna trötthet och matthet i kroppen är huvudet och viljan med. Men igår saknades motivationen till skillnad från idag. Idag har jag mått riktigt bra. Trött har jag varit men humöret och orken har funnits där i alla fall.
Sov en stund på jobbet idag och det gjorde verkligen susen. Jag har det rätt bra måste jag säga, som har den förmånen att kunna vila och sova på lunchen.

Efter jobbet idag så åkte jag som vanligt till Gumse gym och tränade, fick till ett riktigt bra armpass och massa mage. Det som är så härligt med detta gym är stämningen och alla vänner som är där. Jag blir peppad av killarna som är på gymmet, de passar och hejar på utan att jag ber om det, så härligt så skönt att få denna extra kick i mellanåt. De ser om jag är seg, då kommer de fram och sparkar på mig och peppar lite extra. Stort tack för det. Underbart med dessa killar och tjejer som är på Gumse gym.
När jag hade tränat åkte jag hem via ICA. Jag fick en tanke i dag på jobbet och ville testa ett nytt recept. När jag väl sprang omkring på ICA så kom även en ny tanke upp om ett nytt recept.
Jag testade båda idag då jag hade lite extra energi

Det blev Fitnessgratäng med kalkon och köttfärslimpa med rödbetor och feta
Det blev riktigt gott, så testa gärna !!
I morgon är det åter ”dejt” med bästa coachen Arne, ett ryggpass står på schemat. Längtar som vanligt, bästa motivationen och inspirationen.
Samt att jag får den mest ärliga utlåtande om hur jag ser ut och hur formen är. Det gillas starkt!!!
Nu har jag bestämt att jag ska hoppa i säng tidigt, så från nu och framåt är det telefon och data tystnad från kl 22.00 fram till 05.00, sömn är A o O så det blir att prioritera den.
Sov gott mina vänner..
Säng säng säng… sova, sova, sova
Kram och kärlek
Sussi