15 dagar kvar till målet för 2014

Så fort tiden går, men så roligt det är. Jag älskar verkligen det jag gör. Älskar detta liv, denna kontroll, kost, träning och det jag gör varje dag. Jag gör detta för mig och för min egen skull. Inte för någon annans. Lite ego kanske det låter, men jag skulle inte lyfta dessa hantlar eller vikter för någon annans skull än min egen jag skulle heller inte dieta för någon annans skull än min egen.
Snart är målet för i år här, det är 15 dagar kvar och massa kilo mindre väger jag. Jag längtar så till att kliva upp på scen, längtar efter att få stå där och le, njuta och vara mäkta stolt över den resa som jag gjort. Den prestation som jag åstadkommit.
Jag har mått super bra i stort sett hela tiden under denna diet, några dippar har jag fått men för det mesta har jag varit pigg och alert. Varje pass på gymmet har jag kört som om det skulle varit det sista. Jag har kämpat och vet att jag gjort det yttersta för att förbättra mig från förra året. Jag har fått världens bästa hjälp av Arne Lundell som varit min coach sen i Juni.
Jag har vid min sida under hela året haft Micke på Gumse Gym och alla teamvänner i Team Gumse Gym. Så härligt gäng, så härligt sammansvetsat gäng som vi är. Skönt att ha Er vid min sida.
Den vecka som har gått har varit bra men seg, allt känns som om det går i slowmotion. Benen är tunga men humöret är på topp.
I måndags träffade jag goa Linnea Enstedt för ett pass på Pro Gym, första gången jag var där. Ett trevligt litet gym.
Alltid lika roligt att träffa Linnea, alltid lika glad, rak och ärlig. Träffade även Ullis Tsilichristosi även hon lika go och glad. Två helt underbara tjejer med andra ord.
Snygga goa fina Linnea
Veckan har sen gått sin ila gång med träning, kost, jobb och lunchvila.
I onsdags vaknade jag med huvudvärk så tog mig då lite sovmorgon och var inte på jobbet förrän halv ett. Riktigt skönt. Jobbade då 2,5 timme innan det var dags för att pumpa armar.
Selfis bilder på gymmet har det inte blivit så mycket den senaste tiden.. vill inte riktigt ta kort och visa just nu.
Här är den sista från i söndags
Söndags selfis

Måste bara göra lite reklam för Better You och deras BCAA, det är så gott att man blir beroende.. en klunk räcker inte, man vill bara ha mer. Så har ni inte testat det, så gör det.. men jag varnar för er för att bli beroende haha
Men lite trött bilder har jag allt från mina powernaps eller från mina promenader. Apropå promenader kan jag säga att dem är det inget tempo i, dem går i väldigt sakta mak. Men dryga timmen blir det nästan varje dag i alla fall även om takten är mer än långsam. hahaha…
Här kommer en bild kavalkad från veckan….
Mumsigt
Kvällste
Äggvita och hallon, bäst kvällsmålet
Hemma mys och ljus hör hösten till.
Powernap och lunchvila
Solning i onsdags… skönt!!!
Morgonpromenad i lite duggregn
Selfis efter träning med Linnea
Nu är det dags för att packa i hop alla matlådor inför morgondagen och sen nanna kudde.
Ni få gör er en underbar fredag och kommande helg
Kör så det ryker..
Kram och kärlek
Sussu