Ska det vara så här???

Ska jag må så här?
Det är frågor som jag och min coach ställer oss och små skrattar lite hihi…
Många som dietar nu mår i detta läge (två veckor innan scen) dåligt och lider. Läser och ser det på facebook och instagram. Men jag mår toppen bra. Klart jag blir trött och seg i mellan åt. Men för det mår jag bra. Jag ökar fortfarande i kilo på vikterna och kroppen svarar med bra pump när jag tränar. Kosten är densamma nu som den varit hela tiden under mina 16 veckor diet. Jag äter i stort sett vad jag vill.. Livet och diet är inte ett dugg tråkigt eller jobbigt med andra ord. Jag älskar det. Att äta fajitas eller tacos på fredagen med barnen hur gott och mysigt är inte det? Eller att få äta en lyxfrukost med rostat bröd och skinka och stekt ägg. MUMS .. Love it!!
Diet är underbart kul och utmanade på samma gång, jag har lärt mig mer om mig själv, kost och hur kroppen svarar på det jag äter under denna tid med Arne.
Idag efter att jag träffade Arne så har boosten varit enorm. Glädjande mätning och formen börjar ta sig. Vill verkligen stå där på scen i år och vara 100 gånger bättre…eller varför inte 1000 gånger bättre än förra året. Jag känner mig nöjd även om jag vet att det alltid finns svagheter att jobba på. Men vi ska ha i beaktande att jag har bara hållit på med detta sen hösten 2011 och som sen blev ett brejk från allt mellan december 2011 och september 2012 pga hjärtoperation mm. Efter det så har jag hållit igång men fick nog den riktiga boosten och punchen efter Luciapokalen förra året. Jag var då i mitt livs form men med facit i handen och med mer erfarenhet så var jag inte i närheten av att vara färdig. Jag har massor kvar nu med, men förändringen som skett är fantastisk.
Jag träffade Arne första gången i Juni i år och från mitten av Juni fram till idag så har den största förändringen skett på mig, jag är så otroligt tacksam och glad. Hur långt det räcker kan vi bara vänta och se vad domarna säger. Men oavsett vad och vilken placering jag får så har jag gjort mitt i dag livs resa och jag vet redan nu att detta är inte slutmålet, det är bara starten. Jag har verkligen funnit mitt liv, mitt jag och den livsstil jag vill leva.
Jag älskar att vakna varje dag och veta vad jag ska äta, veta vad jag ska träna, veta att jag kan få ligga kvar i sängen och slappa, eller att gå ut på den där promenaden. Jag bara älskar det.
Som lite extra boost för mig själv och för att visa mig själv att jag har karaktär och järnvilja så hade jag storbak och julgodis stök hemma igår med barnen och min fina vän Lotta och hennes barn.
Jag hann innan dem kom hem till mig baka lussebullar med vanilj och några med nutella. MUMS, vad jag längtar efter att få smaka dessa godingar.

Gjorde självklart dubbelsats så det blev många bullar.
Efter bullbaket var det dags för godiset, och det blev en massa godis
Bountybollar
Bountysmet
Bountybollar
Choklad dragerade nötterTill bilfärden hem från Luciapokalen
Mars brownie
Rocky road
Nougatrutor

honungsrostade nötter med olivolja och cayennepeppar o chiliflakes
Skulle kunna baka varje dag nu, det är så himla roligt.
Men idag gjorde jag ostkaka med kokos och Buritostorsk, så just nu längtar jag till mitt kvällsmål och min lunch i morgon. Tror denna torsk kommer vara gudomligt god.
Recept hittar ni under recept eller följ länkarna ovan.
Ostkaka
Buritostorsk

Jag har även hunnit med en skön kvällspromenad i dag… känns som jag förgyllt denna dag med allt jag vill. Nu väntar filmmys med mina älskade pojkar. Dem bästa som finns, min största kärlek i livet..