Mega stolt…

Jag har precis kommit hem från Gumse Gym och ett bröst/axelpass. Är så glad att jag har det gymmet och de människor kring mig som är där. Underbar stämning ,motivation och inspiration. Alltid så skönt att åka dit, det är som mitt andra hem och en del av min familj.
Jag är så MEGA stolt över mig själv, jag älskar mitt liv och jag älskar den resa jag gjort och håller på att göra. Min resa har näst in till bara startat. Detta liv, denna träning, denna kost, de människor jag har kring mig, jag bara älskar det.
Om en vecka kommer jag i detta nu ligga på Gothia och slappa och vänta och se fram emot lördagen. Lördagen då jag och 19 andra fantastiska tjejer ska stå på scen samtidigt. Vi kommer rocka järnet tillsammans le, stråla och vara i vår bästa form.
På min resa ner till Göteborg, Luciapokalen och Fitnessfestivalen har jag med mig min bästa vän Åsa. Det är för mig en otrolig trygghet. Hon har full koll och vet precis hur jag är och fungerar. Ord är verkligen överflödiga mellan oss i mellanåt. Hon bara vet!!!