Oförskämt bra, tralla lalla la…

Semesterns första dag och livet leker verkligen..
Jag vakande kl 07.00 av mig själv, gick upp och tog min BCAA och återvände sedan till sängen och surfade runt lite på mobiltelefon.
När klockan var 08.15 gick jag upp för att äta min gröt och förbereda mig för dagens bröst/axelpass.
Medan jag väntade på att maten skulle sjunka undan så fick jag ett ryck… jag tömde två hörnskåp i köket och möblerade om i dessa. Men jag hann så klart inte klart innan träningen då jag stämt träff med en kompis på gymmet. Så med hela köksgolvet belamrat med plastburkar, bakformar, maskiner och stekgrytor for jag ner till gymmet.
Körde mitt pass, ett bra pass, ett riktigt bra pass måste jag säga så här dagarna innan tävling.
Glad i hågen efter träningen åkte jag ner och kompletteringshandlade sallad och grönsaker. Hem och fixade sen i ordning min lunch bestående av underbar torsk som jag gjorde i ordning igår och saffransris. MUMS säger jag bara, kommer aldrig tröttna på denna mat.
Färskgrillad torsk med saffransris.
Färsk grillad torsk i ugn… det är så grymt gott!!
Dagen har sen varit full rulle men samtidigt lugn hemma. Plockat, fixat och småstädat. Fikat med mamma som kom på besök.
På eftermiddagen kom mina älskade ungar hem och jag hade lyxat till mellanmålet med varm oboj och croissanter. Samt att julgodiset stod uppdukat för att mamma skulle få smaka.
Jag mår så oförskämt bra, jag bara ler, lever och har så härligt mycket energi. Vet inte om det är fullt normalt så här i slutet på dieten, men så är fallet i alla fall.. Fick frågan av en vän med glimten i ögat ”vad går du på” ja det kan man fråga… men jag går på endorfiner och lyckorus det räcker så gott.
I morgon blir det till Gumse på fm för ett sista benpass. Fransarna ska fixas i morgon eftermiddag. På onsdag blir det dejt med coachen, bikinifix och frissan. Torsdag är det naglarna som ska bli fina sen är jag redo… ÅHH vad jag längtar..
Ha nu det bäst och gör varje dag till en minnesvärd dag.
Kram och kärlek
Sussi (jag njuter hela tiden av denna tid, resa och dag)