Då var julen här och över…

Ligger här i sängen och precis lyxat med havregrynsgröt och vaniljprotein toppat med hallon som uppladdning för mitt baksida benpass idag.
Reflekterar lite hur julen har varit. Den har bestått av både roliga och glädjande stunder och även ångestdrabbade stunder. För att vara ensam på julen och inte ens ha sina barn här så blir det ångestdrabbat. Men det ger också frihet att göra andra saker. Så som för mig bestått av träning.
Jag firade julafton dagen för julafton med mina barn då barnen skulle vara hos sin pappa på självaste dopparedagen. Baksidan att vara skild. Men nu är det som det är. Julafton har vi tradition att äta julaftonsfrukost tillsammans. Innan jag väckte barnen och vi skulle iväg så hann jag givetvis ta min morgonpromenad.

Jag väckte barnen när jag kom hem och vi åkte hem till deras pappa med fru och åt en god frukost, öppnade lite julklappar.
Sen var det dags för mig att åka… träningen väntade, den årliga julaftonsträningen på bästa Gumse Gym.
Micke hade sedvanligt gjort i ordning julgröt som han bjöd på. En härlig stämning var det på gymmet. Jag körde ett super bra armpass med Jonas och Gerry, har idag fortfarande träningsvärk armarna.

Efter träningen blev det hem till mamma och pappa för att äta lite mat innan nästa uppdrag stod på schemat. Jag hade lovat tomten att hjälpa honom lite denna dag…..

hohoho….
Juldagen startade den med en under promenad i strålande sol och -10 grader

Efter det blev det hem och ladda med frukost och sen iväg till Gumse gym för att träffa fina goa Camilla för ett ryggpass. Det var ett riktigt bra pass. Men fler dejter med min fina vän måste vi få under 2015, varit lite snålt med dem under detta år.

Det var också massa andra sköna lirare på gymmet denna dag….radarparet Linnea och Claes Enstedt var där, tränade och minglade. Så lite samkväm med dem blev det efter passet. Så härligt att träffa dessa människor.

Camilla, Claes och jag
bilden lånad av Linnea : https://www.body.se/bloggar/linnea-enstedt/2014122
6/juldagen-avverkad

I går var jag förbi jobbet och arbetade några timmar.
NU väntar mitt baksida benpass, så nu måste jag rusa.
Mer blogg inlägg kommer framöver. Ska bli lite bättre på det än vad jag varit under december.
Ha det bäst goa vänner
Kram och Kärlek
Sussi