Dag 4 av 365 – 2015

Dag fyra och fyra gympass och 4 promenader gjorda. Hård träning och total fokus. Detta år ska bli så grymt bra. Jag är laddad upp över öronen över detta år och vad som komma skall. Ser fram emot varje pass just nu. Får rejäl pump och härlig träff på varje pass. Känslan som infinner sig varje gång jag kommer in på gymmet och när jag tagit tag i vikterna är obeskrivlig.
Det är ett flyt just nu och det känns så bra.
Vädret ute visar inte mycket till vinter, barmark och nästan som en vårkänsla infinner sig. Kallt är det förstås men det är bara att klä sig varmt.
I morse när jag vaknade efter en natt med dålig sömn (fullmåne – och lilla varulven i mig var vaken) så tog jag datorn i knät och låg kvar i sängen och tittade på en film innan jag kravlade ur sängen ut på en timmes promenad. Underbart skönt med denna lugna avkopplande morgon. Ute möttes jag av solens starka strålar, en klarblå himmel och friska vindar.

I morgon är det arbetsdag igen, för att sen vara ledig en dag till.. sen är alla helger äntligen slut. Skönt att komma in i rutinerna ordentligt med att gå och lägga sig i tid och gå upp i tid. Kosten har jag full koll på och allt flyter på riktigt bra.
Mätningen i fredags visade riktigt bra siffror och jag har inte total havererat under julen utan hållit formen rätt bra vilket gör mina framtidsplaner lättare.
Vågen visar +5 kg och fettprocenten ligger runt 10% så jag ska inte klaga.
Jag har nu ett fokus som ingen kan bryta sig igenom.
Känns som 2015 är mitt år på många sätt… vi får se om det blir så eller inte.. Det enda jag vet är att jag ska göra allt för att få behålla den känsla som jag har och känna mig så glad som jag gör just nu.

Som ni vet så äter jag waran då jag är hjärtklaffsopererad, i och med det så måste jag också ta PK(INR)-Protrombinkomplex prov för att se värdet och koaguleringsförmågan i blodet.
För en normalperson som inte behöver äta blodförtunnande ska värdet ligga på 1,0 men för mig som äter Waran ska värdet ligga mellan 2,5-3,5 kommer jag under 1,7 måste jag ta Fragmin spruta som hjälper till så att blodet inte koagulerar sig.
I förrgår när jag tog prov som görs med ett stick i fingret låg jag på 1,5 och igår låg jag på 1,4, detta innebär att ökning av dosen på Waran samt fragmin spruta i minst 3 dagar. Sprutan tar jag i magen. Det som är, är att vätskan ska sprutas in i fettet. Då jag nu inte har så mycket fett på kroppen så kan jag säga att det känns rätt mycket att spruta in vätskan. Jag gör detta själv också vilket är väldigt konstig känsla. Men vad gör man inte för att slippa en propp.
Finns väl för och nackdelar med tunt blod.. jag syresätter mig snabbt och återhämtar mig snabbt också. Känns som det är en skillnad, sen om det är inbillning eller om det ligger fakta bakom det har jag ingen aning om. Känns bra i alla fall.
Nackdelen är att om jag inte äter likadant hela tiden så varierar också PK-värdet. Så jag håller mig helst till mitt kostupplägg, då är alla värden alltid som bäst.
Så att gå på diet om man nu vill kalla det så är bäst för mig Så nu kör vi!!

I morgon väntar jobb och ett bröstpass på det, jag hoppas fullmånen har gjort sitt och att varulven i mig har lämnat mig för denna gång så jag får sova.
Ha en super måndag när den kommer
Sov gott
Kram och kärlek
Sussi