Flyt…

Just nu är jag verkligen inne i ett underbart ”flow” Livet liksom leker och bara flyter på.
Kosten har jag full kontroll på, vikten är stabil så där som några gram upp eller ner dag för dag. Träningen går superbra.
Träningsvärk är ett dagligt fenomen som jag njuter av. Finns ingen värk som är så underbart skön som träningsvärk.
Konstaterade idag att jag har inte missat en enda dag träning detta år, så på 13 dagar har jag hitintills hunnit med 13 gympass och 9 promenader.
Jag kan tänka att jag ska ta en vilodag, men när eftermiddagen närmar sig så kommer också abstinensen och längtan till gymmet. Så jag kör på sålänge som den rätta känslan finns. Vila är bra, jag vet det.. men varför vila när allt känns bra. Jag vilar när kroppen säger till. Kan bli när som helst.
Sista dagarna har jag haft sällskap på gymmet vilket har varit riktigt roligt. Jag brukar oftast träna ensam eller med bästa ”coachen” Arne Lundell.
Att hitta en träningskompis som tränar på samma sätt som en själv med samma träningsdagar för de olika muskelgrupperna är inte helt enkelt.
Men nu har jag stött på Mattias som har i stort sett samma upplägg som jag. Vi har kört några pass tillsammans och det funkar riktigt bra. Skojigt som attan och bra pepp.
Här är följer några bilder från senaste passen
Mattias kör bröst press i cabel.
Två glada tokar efter ett grymt bröstpass 😀
Till varje pass så ser jag till att ladda upp ordentligt med mat, gärna lax och ris. Älskar lax och det är både en bra fettkälla och bra med protein. Sen ris med lite linfrön till det är riktigt gott. Till det dricker jag lite BCAA eller EAA från Välj glädje.

Detta BCAA och EAA är det godaste jag druckit.. beroendeframkallande. Kan längta till att få ta min morgondrink med BCAA och bär boost. Detta kan ni köpa på Gumse Gym Har ni inte besökt det gymmet så är det dags NU!!
I söndags var jag på bio med min kära mamma. Det blev ett spontan besök på biografen i lilla Bålsta. Tror vi var max 15 st inne på biografen. Vi såg ”UNBROKEN” en helt okej film. Jag fick inspiration att inte ”GE UPP” det lönar sig att sträva framåt och inte bara låta sig lägga sig. Så kämpa vidare det är det som gäller. Man kan inte uppnå det man vill om man inte kämpar. Inget kommer gratis. Ibland kan det kosta massor, men om man brinner för något och man mår bra av det så kommer det i slutet löna sig.

Vintern har kommit också, att bo i hus är både på gott och ont. Snöar det så måste man skotta, och kommer man hem sent och det snöat en hel dag så är det rätt mycket snö på marken. Så det har blivit lite ”extra träning” lite extra cardio kan man säga. Pricken över i:et är också att jag lovat att passa goda vänners hus när de är bortresta vilket också det behövdes skottas där med. Så jag har fått dubbelt mer cardio och axelträning i form av skottning av tung blöt snö. Men ta nu inte detta som jag klagar, för det gör jag inte, jag tycker verkligen om att skotta, enda som har varit är väl tiden som inte räckt till.
Men allt går, har jag åtagit mig en uppgift då gör jag den också, och lite träning har man ju inte dött av

Morgoncardio är också underbart denna årstid, kan vara lite halt men det är i alla fall ljust ute av all snö.
I morgon blir det tränings ”dejt” med Perra, tidigt på morgonen ska vi ses och köra ett tufft, intensivt armpass. Sen kommer jag sitta på ”skatteträff” hela dagen
Dags att packa ihop matlådorna och se till att jag är redo för morgondagens utmaningar.
Ha det bäst
Kram och kärlek
Sussi
#valjgladje