KRAMP och hjärnsläpp!

Alltså detta är nog det värsta jag varit med om på väldigt länge.
Varenda rörelse, varenda beröring på mitt höger ben gör ont. Att sitta i soffan gör ont, att ligga gör ont att ställa sig ska vi inte prata om. När jag väl är uppe och går så går det an, men annars det är helt galet.
Något har måste ha kommit i kläm. Körde ett framsida benpass i går och vaknade i morse och kände en begynnande träningsvärk. Men detta är helt stört, och bara höger ben. Det är inte träningsvärk, även om det säkerligen är en blandning av det och en inklämning eller liknande.
Har nu smörjt in med liniment och hoppas att det ger med sig till i morgon.
Inte nog med att man går som en gammal kärring, så kommer jag glad i hågen till Gumse gym och terrar Gerry lite då han också har ont efter gårdagens benpass. Efter lite ordväxlingar och skratt så går jag till omklädningsrummet, full med PWO, laddad och taggad för ett armpass. Öppnar väskan och ser att jag missat lägga ner träningsbyxor. Hur tänkte jag där… eller tänkte inte alls tydligen. Står i valet och kvalet om jag ska köra i jeans eller åka hem. Jag bestämmer mig för att åka hem. Sitter i bilen lagom irriterad och funderar på att skita i passet helt och hållet. Tankarna går fram och tillbaka, träna eller inte träna. Jag kan ju behöva en vilodag. Jag försöker hitta ena ursäkten efter den andra för att inte träna. Men hittar ingen ursäkt som är god nog för att slippa undan ett pass.
Väl hemma så byter jag om och åker ner till Atletklubben.

Jag kör där mitt armpass, de första seten går riktigt bra men efter ett tag tappar jag fokus. Kör ändå 12 set biceps och 12 set triceps samt att jag klämmer i med 4 set mage också.
Åker hem och hamnar i soffan efter en liten enkel omelett. Nu kommer jag inte här i från. Hahaha.. Mitt höger ben krampar så fort jag försöker röra det. Hoppas linimentet värkar under natten så att det känns bättre i morgon.
Lite pose efter benpass… hahaha.. blev visst ryggpose 😉

Till helgen blir det massa rolig träning med goda vänner så jag måste vara fräsch till dess. I morgon väntar ett ryggpass, sen ska jag och Anton baka något gott som han ska ha med till skolan och sälja.
Något som Anton gör börjat göra till frukost varje morgon och till mellanmål varje dag när han är hos mig är smoothie, han tycker Väljs gläde protein smoothie är super bra då det inte smakar något. Han blandar det med mjölk, kakao, stevia och banan. En bra frukost för en tonårskille som tycker det är jobbigt att äta på morgonen. I smoothien har han även lite bärboost i för att få i sig än mer nyttigheter.

Ni vet vart ni kan handla detta, på Gumse gym såklart, eller på www.valjgladje.se
Ni har väl inte missat Stronger.se nya kollektion. Kolla www.stronger.se ange ”sussi10″ så får ni 10% rabatt vid ert nästa köp.

Nu ska jag vila mig i form resten av kvällen och mysa med Anton, lite läxförhör av första världskriget.
Kram och Kärlek
Sussi