Diet och tankevirr

Halloj!

Hur går dieten och tankarna kring tävling då? 🙂

Dieten går bra, jag krymper sakta men säkert. Går enligt Rookies plan. Jag är ju en som inte vill vara snorhård på scen men det ska ju ändå se bra ut. Nu släpper det på benen men det krävs att jag hamnar under 16% kroppsfett innan det händer något där.

Jag har inte haft mer än 1 jobbig dag under dieten och det var juldagen. På julafton åt jag enorma mängder och när jag dagen efter återgick till dietmat så skrek kroppen efter mer mat. Jag var så fruktansvärt matlåg och kände mig som häxan surtant!

Men tankar kring tävling… Ska jag vara helt ärlig så har jag inte känt någon glädje eller förväntan kring just scenen. Har väldigt svårt att se mig ta dem staplande stegen ut i min bikini och brunfärg. Men det kommer väl, det måste komma. Men i takt med att jag blir hårdare så börjar en liten känsla av att detta kan bli roligt 🙂

Då var det det här med att när man ska tävla så bruka folk ofta pytsa ut formbilder.. Jag är dålig på det. Jag anser att jag inte behöver det. Ibland absolut och det kanske kommer fler men för mig är det viktigt att det blir smakfullt. Jag vill absolut inte vara en del av sociala medier där vikten av att visa sig som en sexuell frigjord varelse är det viktigaste. Jag vet vem jag är, jag vet vem jag hör hemma med, jag vet vem som älskar mig och vem jag älskar, jag har värderingar och jag vägrar sälja min själ för att vara någon filur som gör allt för uppmärksamhet.

Trevlig eftermiddag på er, och hoppas ni får till någon träning idag 🙂

12510058_10203855762793004_776688274_o.jpg

Labellamafia är ett av mina favoritmärken!