Livet kan allt vara klurigt

Hej!

Då var man tillbaka efter några rätt hårda veckor. Besök på akuten 2 dagar i rad pga av att jag fick vad som tros vara panikångest attack eller liknande. Jag vet än inte riktigt vad det är som utbröt eländet men något ligger och lurar och har förmodligen gjort det ett längre tag. Om det är tävlingen som någonstans inte känns bra, ja det måste jag ta reda på. Men jag älskar ”resan” till scenen. Dieten, träningen och hur man dag för dag ser någon skillnad. Jag gillar min offseason som jag mer vill kalla min normalform men är samtidigt kul att se vad man byggt.

Men mitt fokus just nu är barnen, rookie 😉 butiken, webshopen som kommer snart sen är det diet och tävling. Känns ändå bra att jag inte gått in helt i denna tävling och lever endast för detta. Ser många som inte har något annat liv än fitness. Balansen är viktig för mig och tror det hade gjort många fler gott.

Nu när jag lyckats kontrollera attackerna eller anfallen så känns allt mycket bättre. Men gör jag ingen förändring är jag rädd för att något bra mycket värre kommer hända utan att jag är beredd. Livet är allt klurigt…

12632913_10203931530127140_1519955527_o.jpg

Optimal Fitness Store