Fitnessfestivalen o Luciapokalen 2014!

Då har årets största och roligaste fitnessevent ägt rum i helgen i Göteborg – Fitnessfestivalen och Luciapokalen!!! Älskar denna tillställning för även om jag e helt färdig som människa efter dessa helger så ger den mig så mkt energi o inspiration tillbaka! Träffa mina diamanter i teamet, se glädjen o nästan kunna ta på deras känslor inför scenen backstage, för att inte tala om NÄR de är på scen o jag i publiken… Det är något alldeles speciellt att se dem där då nä man varit med hela vägen i deras upp o nedförsbackar, jag vet ju hur de har slitit o då på scenen når de sitt mål!!! Då kan man prata om känslotumult i mig, e så glad för dem, lite spänd o lite nervös för jag vill ju att de ska njuta, göra bra ifrån sig o ha jäkligt kul på scen! Också att få dem att slappna av backstage o ha kul även där är en av mina uppgifter som coach, men stora delar av teamet tävlade denna helgen o när de är tillsammans skrattas det ofta mycket o stämningen e på topp!

Förutom coachandet så jobbade jag hos mina underbara sponsorer Olimp och Dcore! Fantastiska varumärken som jag står bakom till 100% och är grymt tacksam över att få representera! Och såklart hann jag med lite mingel på mässan o massa kramkalas också!

Här följer bildbomb från !

IMG_3403.JPG

Olimps monter som vi packade upp fredag kväll!
IMG_3407.JPG
IMG_3410.JPG

Redo för jobb hos Olimp på lördag morgon!
IMG_3416.JPG

Björn jag o Jerker Johansson i lugnet före stormen…
IMG_3418.JPG

Alla atleter hade egna flyers att signera…
IMG_3426.JPG

Herr o fru Svedbom!
IMG_3430.JPG

Från Polen kom Olimp atleten Oleg, sjuuuuk kroppskontroll….
IMG_3432.JPG

Jobb backstage med delar av teamet! Mikaela Giljarås gjorde sin debut i bodyfitness på DC och körde även BF veteran på Lucia! Blodad tand så vi kör på att bygga ett år för att presentera en större Mikaela på scen nästa gång!
IMG_3435.JPG

Team Diamond Fitness backstage!
IMG_3460.JPG

Mikaela minuterna innan showtime!! Gick vidare till topp femton men ingen finalplats…
IMG_3436.JPG

Denice Werelius i teamet debuterade i BF junior med Fredrick Carlsson som coach. Mååånga motgångar under året så att hon stod på scen i helgen bevisar att hon har en vilja av stål och kommer gå långt om hon har lite mer medvind nästa gång… Sken som en sol på scen, äkta glädje i det leendet! Kom vidare till topp 15 men ingen final tyvärr…
IMG_3508.JPG
IMG_3506.JPG

Caroline Andersson tävlade också i BF o njöt i fulla drag på scen! Tyvärr inte vidare till topp 15…
IMG_3450.JPG
IMG_3536.JPG

Jessica Åström från teamet tävlade i bikinifitness och slutade på en sjätteplats i finalen! Grymt!
IMG_3538.JPG

Teamtjejen My Hellman gjorde ett kanonjobb med coachadet av Jessica backstage!
IMG_3511.JPG

Min teammate från Olimp, Madelene Rybeck fick revansch från förra helgen o tog hem ett brons på Lucia med grym form!
IMG_3513.JPG

Rebecka Selvert tävlade i samma klass som Madde, hade toppat formen o den täckte till ytterligare en grym fjärdeplacering!
IMG_3595.JPG

Kl 17 var det dags för coaching av Daniella Pettersson som skulle tävla i bikini! Blev en sen kväll då bikiniklasserna var klara efter 23… Men kul hade vi allafall och hon fick med ett brons hem från LP!
IMG_3596.JPG
IMG_3590.JPG
IMG_3610.JPG

Som sagt, lååång dag men jäkligt kul!! Missade tyvärr festen på kvällen för jag var helt färdig när vi var färdiga backstage 23.30… så det blev en äcklig kebab som käk, låååångdusch när jag kom till hotellet o sen somnade jag med ett leende på läpparna innan huvudet ens nuddade kudden…

Det var lördagen i stora drag! Söndagen kommer en rapport från senare i veckan då vi hade flera pallplatser i teamet och jobb på mässan att rapportera ifrån!

Shine bright people!