Generation Iron!

Ni vet när man sett en film som går rakt in i hjärtat o verkligen berör en… Den går också rakt in i hjärnan o sätter igång tankarna… Man ser detaljer i filmer, kommer ihåg repliker o känner igen sig själv då o då… Igårkväll tittade jag för första gången på Generation Iron! Fick mig en tankeställare här o var o jag tyckte den var riktigt bra! Kunde varit mkt längre dock för när det kommer till att lyssna o få iaktta o ta lärdom av de bästa i branschen, då kan man lyssna i timtal… 🙂

Tycker det är en film man ska se även om man inte sysslar med byggning så kanske de får lite mer förståelse för sporten! Inser vilket jävlar slit som ligger bakom en sådan fysik!

Perfekt att kika på innan gymmet för jäklar vilket sug jag hade att springa o lyfta lite skrot efter filmen! 🙂 Bär med mig några av deras tankar o kämpar vidare med min egen diet o toppform på EM!

Formkoll senare idag! Vikten rasar äntligen o kroppen börjar samarbeta mer, så nu äntligen har den fattat att det är dags att bli rippad igen!!

Ha en trevlig helg vänner!

image1.JPG