Fler teamtjejer på besök!

Får nog ge mig själv en bitchslap o skärpa till mig med bloggandet… I dessa extrema jobbperioder blir alltid bloggandet lidandes o jag har sagt det förr o säger det igen- SKÄRPNING!!! Får bli fler små inlägg istället för längre!

Vissa dagar på jobbet e roligare än andra, torsdagen var en såndär extra rolig dag!
Då var det jobb med teamet hela dagen! Allt ifrån datajobb, telesamtal o så var 2 av tjejerna här för formkoll o planering av tävlingsåret!
Först ut var Lisette Bödtker som debuterar i bikinifitness på Alströmer i Juni. Formkollen gick helt enligt planen så det är bara att fortsätta träna hårt o äta rätt så kommer hon bli grym på scen! Körde lite posering också o gick igenom detaljer som e viktiga för att få till det där lilla extra med poseringen. Inte så lätt som det ser ut med posering!

Sara Nilsson dök upp efter lunch o vi rev av ett gott axelpass o planerade uppstart av diet. Sara har en V form som heter duga så hon kommer köra Bodyfitness på DC o Lucia!

För egen del börjar kroppen samarbeta o kilorna går äntligen neråt! Lite mer motiverande när man ser tydliga resultat så nu e jag pepp igen o öser på som sjutton!
Lite vila i soffan nu o sen blir det en sväng till gymmet innan jag tar ledigt ikväll för lite mys…

Trevlig helg folks!

image1.JPG
image2.JPG