Energi från flera håll…

Solen, denna underbara värmande energigivande sak… Älskar att man får se den allt oftare nu, gör mig på extremt bra humör o energin flödar redan vid soluppgången på min morgon PW!

Hade inte lika mkt energi i fredags morse…Riktigt seg PW o huvudet var inte med på jobbet vilket ledde till att jag jobbade gratis för jag gjorde ”fel” behandling på en kund… Jag gjorde en dyrare behandling o hon hade bokat den billiga o såklart ska ju inte hon betala för att jag e yr… Så då fick jag ju bjuda på behandlingen o bara ta betalt för den hon bokat… Vilket också ledde till övertid vilket inte var inplanerat så det blir jobb hela helgen för att jobba ikapp… Diethjärnan kan ställa till det ibland men det är tur att jag har förstående kunder!

Idag lördag tog jag bussen till Göteborg för att spenera dagen med Linnea Davis, en av tjejerna i Team Diamondfitness som ska tävla om 2 veckor. Vi gick igenom o finslipade posering, kollade formen såklart o pratade om justeringar inför upploppet nu o vad hon har att vänta sig… Hon har tävlat innan så hon har bra koll på läget! Matlådorna o träningskläderna var ju nedpackade också så ett ryggpass rev vi av lite snabbt på Nordic Wellness Partille! Timmarna flyger förbi en sånär dag så på em var det buss hem för att nu ikväll gotta mig med lite tacos o annat kolhydratsrikt för att ladda upp inför ytterligare en dietvecka!

Så fylld med energi både mentalt o fysiskt från solen, gott sällskap och god mat är det bara att njuta av några timmar i soffan ikväll o vila… Ladda…

Hoppas ni får en grym helg!

image1.JPG
image2.JPG