Tillbakablick…

Satt ner o tänkte tillbaks på de sista 8 månaderna av mitt liv… Vad jag varit med om, vilken omvändning en enda dag bidrog till o vart det ledde…

Allt började med SM i Oktober, där jag inte hade några förväntningar alls. Visste inte vilka jag skulle tävla mot o formen kändes inte riktigt bra förräns kvällen innan tävling. Så målet var att gå upp o ha kul o förhoppningsvis en finalplats! Blev tillslut ett silver som ledde till att jag fick förfrågan om att köra Nordiska och VM några veckor senare! Vilket jag inte var sen att tacka Ja till!! Mitt första landslagsuppdrag, vilken ära!! Går inte beskriva med ord hur stolt o rörd jag blev när jag fick frågan! Hoppade högt och hjärtat klappade hårt…

VM i Canada gick ju också förvånansvärt bra! Inga förväntningar alls med tanke på att jag skulle möta tjejer som tävlat mycket o på den nivån. Herregud ett VM, vad gjorde jag där? Har jag nåt att komma med o kan jag verkligen placera mig bra i en sån stor tävling?? Men tydligen såg SKKF något i mig som jag själv inte såg, o trodde de på mig så måste jag ju själv tro på mig! Blev en 5:e plats på VM o formen prickade jag tills dess också!

2 veckor senare åkte jag till Island på Nordiska och kom hem med en bronsmedalj! Men den tävlingen vill jag helst glömma… Formen var kass, mentalt var jag inte laddad och alldeles för ofokuserad pga för mkt resande, jobb, stress o annat runtomkring. Men trots allt negativt taggade jag till backstage o gick jag ut på scen o hade skitkul!! Tar dock lärdom av detta o kommer inte göra om samma misstag om det blir en nästa gång…

Sen var den tävlingssäsongen över, ett silver, en femteplats o ett brons… Gick ju över förväntan bra!!

Fick sen frågan om ytterligare ett landslagsuppdrag- EM i Maj! Hade ju tänk vara offseason under våren men va sjutton… Kunde ju inte tacka nej till en sådan möjlighet! Så lagom till att de ville ha svar kom tävlingssuget tillbaka o jag bestämde mig för att satsa! O det är jag glad över för det blev en finalplats och en femteplacering i +168!
Roligaste tävlingen EVER!!! Sol o varmt, underbart resesällskap, familjen på plats, lyckades ta mig i mitt livs form, var självsäker på scen o gjorde min bästa Twalk o scenframträdande någonsin!! Allt var kanon!! Så jäklar glad att jag beslutade mig för att köra EM!!

Så mina sista 8 månader har flera drömmar gått i uppfyllelse och jag har fått bevisat att hårt arbete lönar sig! Tacksam, stolt och otroligt glad över att SKKF gav mig dessa uppdrag och trodde på att jag kunde representera Sverige på ett bra sätt internationellt! Har vuxit mycket som människa o lärt mig mycket om migsjälv under dessa tävlingssatsningar. Utvecklats både mentalt, fysiskt och i mitt scenframträdande. Lär mig fortfarande massor varje tävlingsdiet och vid varje tävling.

Man lär aldrig bli fullärd och det går alltid att utvecklas både fysiskt, mentalt och jobbmässigt i denhär branschen o det är det som gör den så rolig!! Så jag hänger kvar ett tag till!

Lite bilder från tävlingarna med start från SM, följt av VM, Nordiska och sist EM! Sjutton vad kul jag haft sista året, jobbigt ibland såklart men såååå värt det!!

Nya mål då? Inget satt än och det känns helt rätt just nu, får se när tävlingssuget infinner sig…

image1.JPG