"feels like I’m coming"

Hej kära medlemmar/följare! 

Jag är tillbaka igen, tyvärr har jag haft massor att göra sista tiden så bloggen har kommit lite åt sidan, fast jag vill hinna skriva mer egentligen. Mycket har hänt nu efter SM sen jag tävlade, jag har själv lagt på mig mer massa (väger lite mer eller mycket mer haha ) och ligger under uppbyggnads fas igen. Jag gillar att träna lite tyngre då och man märker verkligen en stor skillnad nu på träningen, kroppen svarar riktigt bra efter tävlingarna. Det känns riktigt gött att få pump igen man känner musklerna verkligen sväller upp igen. ( som Arnold sa ” feels like i’m coming ” haha )

Sen var jag tvungen att åka ner till Nordiska Mästerskapen och kolla hur det gick för teamsweden. Sverige dominerade verkligen scenen och det var grymt kul att se. Jag önskade såklart att jag hade fått äran att få presentera Sverige i min klass men det behövdes inte i år utan Sverige tog både guld och silver i min CBB-klass och var klart överlägsna. Men det är bara jaga vidare sina drömma och mål en vacker dag ska jag stå där, frågan är bara när? Kan tänka mig att det är riktigt svårt att välja ut atleter eftersom Sverige har så många bra! Sen när man sitter i publiken är det ju lätt att döma vad man själv tycker. Men det är väldigt intressant och se vad domarna går på. Därför är de bra att åka på tävlingar. Det känns som att domarna i år inte går på hårdhet, utan mer massa och volym men jag vet inte, dom kanske tycker det ser för onaturligt om du är för hård sen är det väl en smak sak i säg. Jag kan tycka att hårdhet visar klart och tydligt att du har lyckas skalat bort så mycket fett som möjligt från kroppen för att kunna visa din muskeldefinition mer tydligare.
Sverige kanske ska tänka på att ta in en ny klass –Classic Physique! Det tror jag på.

17tyngre6BackSKKFjpgMINDRsdsdE.jpg

Sexy back! foto by @awfotocenter denna bild var från Tyngre Classic 6

Jag har haft mer tid och ta in flera klinter som jag hjälper med både kost o träning, därför har jag inte riktigt haft tid att skriva på bloggen. Det är verkligen kul att få följa deras resa. Dom flesta har lyckas nå sina mål och det känns riktigt bra, sen är det otroligt viktigt att inte tappa -utan hela tiden hitta en balans i livet med både kost, jobb, träning och sömn. Jag själv fightas med det hela tiden. Sen är det viktigt att dina tankar är med dig, om du är på gymmet, skolan eller på jobbet. Har du tankarna på andra stället är det lätt att tappa fokus så ha tankarna på rätt ställe och plats hela tiden.

Många av mina klinter som jag hjälper brukar jag sätta på en detoxkur i början. Detta brukar även jag själv göra minst 1-2 gånger per år. Du kan detoxa på olika sätt men jag brukar rekommendera UltraDetox och UltraBalans från Holistic eftersom dom produkterna har jag själv kört med många år. UltraDetox är en kur med psylliumfröskal och 35 örter som främjar tarmfloran och renar kroppen. UltraBalans är kapslar med tio olika örter som renar tarmen, balanserar tarmfloran, avlastar levern och motverkar svullen mage.

Två gånger per dag under tre till sex veckor tar man två rågade teskedar av pulver som består av mycket fibrer och en naturlig blandning av 35 effektiva örter som effektivt renar tarmar, lever, njurar, lungor och hud. Se till att dricka minst tre deciliter vatten till.
* Innehåller mycket fibrer.
* Renar effektivt tarmarna.
* Är bra vid trög mage.
* Renar, reparerar, stärker och vitaliserar din kropp

detox-paket.jpg

finns hos Hälsa i Motala

På gymmet har det också hänt mycket saker. Vi har lyckas få upp en till lampa vid poserings hörnet och ljuset är riktigt bra nu. Svårt att inte dra sig dit och kolla in formen liksom haha (dock är min form helt borta). Det har landat en nya grym maskin från Gymleco till oss en hipthrust maskin plateloaded. Den är redan mycket populär och tar enligt mig själv riktigt bra på röven och baksida ben. Jag går fortfarande med en sjuk träningsvärk i arslet, senast jag körde den. Märkte även att den tog lite annorlunda beroende på hur du hade dina fötter på fotplattan ( smalt, brett eller mitt i mellan.)
Nu jäklar ska det byggas mer röv på gymmet!

Unknown.jpeg

Gymlecos hipthrust maskin

Sen har en liten dröm typ gått i uppfyllelse för mig, äntligen har vi fått råd med en eleiko PL squat stand bänk som kommer vara helt i svart. För er som inte vet exakt vad det är så är det en IPF-godkänd mekanisk knäböjsställning och bänk i knock down-konstruktion. Höj- och sänkbar i 25 mm:s steg. Hopfällbara övre stolpar. Stor fotplatta för säkert stöd. Flyttbart och höjdjusterbart safety rack. En riktigt rejäl bänk som enkelt kan avlägsnas från ställningen. Jag vet att mina nya ”PB i bänk” kommer göras i denna och många andras säkert.

eleiko-pl-squat-standbench.jpg

tomten kom tidigare i år! <3

Jag håller på att planera även vårt stora 3 års jubileum som kommer hållas den 25 November helgen innan fitnessfestivalen och Luciapokalen. Luciapokalen är även Sveriges äldsta nybörjartävling och det var där jag började tävla första gång i mitt liv och lyckades vinna guld. Man kan säga
det var mitt startskott på min karriär inom bodybuildning. Våran legend Ove Rytter kommer även sponsra med fribiljetter till fitness festivalen som kommer finnas i några av goodiebagsen. Så detta får ni verkligen inte missa. Två grymma helger i rad!!!