Home › Forums › Matlagning och Recept › Matbilder !
- This topic is empty.
-
AuthorPosts
-
18 april, 2009 at 15:56 #224590Anonym anvandareMemberFlessa wrote:vad är det du har i tonfisksåsen, förutom tonfisken då? ^^
8-10 cm purjolök
2 msk olja
225g urrunnen tonfisk i vatten
200g heinz tomato frito
100g lätt creme fraiche 13%Första hackade purjolöken och stekte den i en kastrull med oljan. Sen vände jag i tomatsåsen och creme fraichen och lät koka upp, kryddade med oregano, basilika och vitlökspulver. Sist i med tonfisken och väntade på att pastan blev färdig.
29 april, 2009 at 11:02 #224591Anonym anvandareMemberÄlgfärsburgare med aioli, bacon och cheddarost (low-fat)
29 april, 2009 at 11:15 #224592Anonym anvandareMemberfunkar väldigt bra man känner sig väldigt utvilad nästa dag, nästan som en ny människa .. ..oki dvs börjar med en sån så kallad lapin kulta ….d blir väl ca 5st av dessa.. om jag känner mig riktigt sådär hmm på g kanske 10+ …sedan för att det ska smälta bra i magen måste man ta en Leijona ca 6dl … det ger en bra kick.. kanske ett par whiskeys… några koff och sedan nånting som heter f”ekpkfsfk” hmm kommer aldrig ihåg den där sista…
29 april, 2009 at 20:07 #224593Anonym anvandareMemberZebaztian wrote:Älgfärsburgare med aioli, bacon och cheddarost (low-fat)Jag vill vara hos dig nu, min kyckling och sparris var inte ALLS lika skoj fucking diet
29 april, 2009 at 23:12 #224594Anonym anvandareMemberOuhh gotta love that !
30 april, 2009 at 08:29 #224595Anonym anvandareMemberZebaztian wrote:Älgfärsburgare med aioli, bacon och cheddarost (low-fat)Det där såg sjukt gott ut!
1 maj, 2009 at 13:59 #224596Anonym anvandareMember[img=http://img14.imageshack.us/img14/5717/tomasmatochkropp002.jpg]Råbiff på ekologisk köttfärs, kapris och chili samt ägggula, en chiliröra och blandsallad med rödbetor vid sidan om.
1 maj, 2009 at 17:28 #224597Anonym anvandareMemberFlessa wrote:Är det gott att äta maten så superrå, helt otillagad?Ja? Har du aldrig ätit råbiff?
De flesta av mina favoritmaträtter är sparsamt stekta/grillade. Rå fisk tillhör en annan av mina absoluta favoriträtter.:emo-thumb
1 maj, 2009 at 20:59 #224598Anonym anvandareMemberLunch bestod av pizzeriernas black & white. Andy special, fläskfile med beasås och oxfile med tacosås.
[img=http://blogs.fairing.se/media/users/andreaz1/2009/maj/pizza01.jpg]Middag blev smördegs bakad lax med pistage, basilika och vitlök. Självklart serverades det en sallad till.[img=http://blogs.fairing.se/media/users/andreaz1/2009/maj/lax01.jpg]
1 maj, 2009 at 23:14 #224599Anonym anvandareMemberAndreaz Engström wrote:Lunch bestod av pizzeriernas black & white. Andy special, fläskfile med beasås och oxfile med tacosås.[img=http://blogs.fairing.se/media/users/andreaz1/2009/maj/pizza01.jpg]Middag blev smördegs bakad lax med pistage, basilika och vitlök. Självklart serverades det en sallad till.[img=http://blogs.fairing.se/media/users/andreaz1/2009/maj/lax01.jpg]
:up::up::up:
2 maj, 2009 at 00:08 #224600Anonym anvandareMemberAndy, riktigt smarrig pizza Laxen såg inte dum ut heller
Indec wrote:Ja? Har du aldrig ätit råbiff?
De flesta av mina favoritmaträtter är sparsamt stekta/grillade. Rå fisk tillhör en annan av mina absoluta favoriträtter.:emo-thumb
Flessa wrote:Åhfan.. Nej faktiskt inte råbiff…Ska man bara ta någon färs och ”Knåda ihop” den och sedan käka?Jag tycker rå kycklingfilé är sjukt gott, men det är ju itne så smart att äta. Rå lax (som innan varit fryst) tycker jag dock är en riktig höjdare. :up:
Hur kan ni tycka om rått?
3 maj, 2009 at 22:15 #224601Anonym anvandareMemberJapp nu är det slut på deffen. Imorgon börjar mitt nya upplägg med att försöka lägga på sig lite muskler.
Igår bjöd jag gumman på 3 rättersmiddag.men först blev det ju frukost.. Amerikanska pannkakor, med choklad i. Toppat med daimglass och chokladsås.
[img=http://blogs.fairing.se/media/users/andreaz1/2009/maj/frukost01.jpg]Middage då.
Förrätten
Sallad med kräftor och en hemmagjord franskdressing.[img=http://blogs.fairing.se/media/users/andreaz1/2009/maj/forratt01.jpg]Var godare än vad det ser ut…Varmrätten
Varmrätten blev en pasta ”rulle” med serano skinka. Självklart bakade jag min egen pasta.
[img=http://blogs.fairing.se/media/users/andreaz1/2009/maj/varmratt01.jpg]Efterätten
Efterätten blev en blandning av två olika pajer. Bakade mördeg på morgonen för att sedan på kvällen förgrädda ett pajskal. Hackade äpplen och vände dem i vaniljsirap, socker och kanel. För att sedan göra smuldeg med hasselnötter och fylla pajen med röran. Den serverades med vaniljvisp[img=http://blogs.fairing.se/media/users/andreaz1/2009/maj/efteratt01.jpg]4 maj, 2009 at 15:22 #224602Anonym anvandareMemberFlessa wrote:Åhfan.. Nej faktiskt inte råbiff…Ska man bara ta någon färs och ”Knåda ihop” den och sedan käka?Jag tycker rå kycklingfilé är sjukt gott, men det är ju itne så smart att äta. Rå lax (som innan varit fryst) tycker jag dock är en riktig höjdare. :up:
Jag skulle inte ta ”någon” färs och keka i mig. Bra att veta på ett ungefär vad det är du stoppar i dig av sjukdomsrisk.
Malt innanlår av mkt god kvalité är att rekommendera…Sen finns det lika många recept på råbiff som det finns kockar som gör den. Min var en klassisk med de klassiska tillbehöver. Chilin var det enda exotiska i den.
Jag skulle vilja rekommendera dig att gå ut på något bättre ställe och beställa det första ggn du testar det
4 maj, 2009 at 21:25 #224603Anonym anvandareMemberDagems tonfisksås med spaghetti satte pricken över i efter benpasset
4 maj, 2009 at 22:11 #224604Anonym anvandareMemberGör inte sådär Andy
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.