Matbilder !

Home Forums Matlagning och Recept Matbilder !

  • This topic is empty.
Viewing 15 posts - 2,521 through 2,535 (of 6,783 total)
  • Author
    Posts
  • #224590
    Flessa wrote:
    vad är det du har i tonfisksåsen, förutom tonfisken då? ^^

    8-10 cm purjolök
    2 msk olja
    225g urrunnen tonfisk i vatten
    200g heinz tomato frito
    100g lätt creme fraiche 13%

    Första hackade purjolöken och stekte den i en kastrull med oljan. Sen vände jag i tomatsåsen och creme fraichen och lät koka upp, kryddade med oregano, basilika och vitlökspulver. Sist i med tonfisken och väntade på att pastan blev färdig.

    #224591

    Älgfärsburgare med aioli, bacon och cheddarost (low-fat)

    #224592

    funkar väldigt bra man känner sig väldigt utvilad nästa dag, nästan som en ny människa .. ..oki dvs börjar med en sån så kallad lapin kulta ….d blir väl ca 5st av dessa.. om jag känner mig riktigt sådär hmm på g kanske 10+ …sedan för att det ska smälta bra i magen måste man ta en Leijona ca 6dl … det ger en bra kick.. kanske ett par whiskeys… några koff och sedan nånting som heter f”ekpkfsfk” hmm kommer aldrig ihåg den där sista… :)

    #224593
    Zebaztian wrote:
    Älgfärsburgare med aioli, bacon och cheddarost (low-fat)

    :( Jag vill vara hos dig nu, min kyckling och sparris var inte ALLS lika skoj :( fucking diet

    #224594

    Ouhh gotta love that !

    #224595
    Zebaztian wrote:
    Älgfärsburgare med aioli, bacon och cheddarost (low-fat)

    Det där såg sjukt gott ut!

    #224596

    [img=http://img14.imageshack.us/img14/5717/tomasmatochkropp002.jpg]Råbiff på ekologisk köttfärs, kapris och chili samt ägggula, en chiliröra och blandsallad med rödbetor vid sidan om.

    #224597
    Flessa wrote:
    Är det gott att äta maten så superrå, helt otillagad? ;)

    Ja? Har du aldrig ätit råbiff?
    De flesta av mina favoritmaträtter är sparsamt stekta/grillade. Rå fisk tillhör en annan av mina absoluta favoriträtter.

    :emo-thumb

    #224598

    Lunch bestod av pizzeriernas black & white. Andy special, fläskfile med beasås och oxfile med tacosås.

    [img=http://blogs.fairing.se/media/users/andreaz1/2009/maj/pizza01.jpg]Middag blev smördegs bakad lax med pistage, basilika och vitlök. Självklart serverades det en sallad till.[img=http://blogs.fairing.se/media/users/andreaz1/2009/maj/lax01.jpg]

    #224599
    Andreaz Engström wrote:
    Lunch bestod av pizzeriernas black & white. Andy special, fläskfile med beasås och oxfile med tacosås.

    [img=http://blogs.fairing.se/media/users/andreaz1/2009/maj/pizza01.jpg]Middag blev smördegs bakad lax med pistage, basilika och vitlök. Självklart serverades det en sallad till.[img=http://blogs.fairing.se/media/users/andreaz1/2009/maj/lax01.jpg]

    :up::up::up:

    #224600

    Andy, riktigt smarrig pizza :D Laxen såg inte dum ut heller

    Indec wrote:
    Ja? Har du aldrig ätit råbiff?
    De flesta av mina favoritmaträtter är sparsamt stekta/grillade. Rå fisk tillhör en annan av mina absoluta favoriträtter.

    :emo-thumb

    Flessa wrote:
    Åhfan.. Nej faktiskt inte råbiff…Ska man bara ta någon färs och ”Knåda ihop” den och sedan käka?

    Jag tycker rå kycklingfilé är sjukt gott, men det är ju itne så smart att äta. Rå lax (som innan varit fryst) tycker jag dock är en riktig höjdare. :up:

    Hur kan ni tycka om rått? ;)

    #224601

    Japp nu är det slut på deffen. Imorgon börjar mitt nya upplägg med att försöka lägga på sig lite muskler.
    Igår bjöd jag gumman på 3 rättersmiddag.

    men först blev det ju frukost.. Amerikanska pannkakor, med choklad i. Toppat med daimglass och chokladsås.

    [img=http://blogs.fairing.se/media/users/andreaz1/2009/maj/frukost01.jpg]Middage då.

    Förrätten
    Sallad med kräftor och en hemmagjord franskdressing.[img=http://blogs.fairing.se/media/users/andreaz1/2009/maj/forratt01.jpg]Var godare än vad det ser ut…

    Varmrätten
    Varmrätten blev en pasta ”rulle” med serano skinka. Självklart bakade jag min egen pasta.
    [img=http://blogs.fairing.se/media/users/andreaz1/2009/maj/varmratt01.jpg]Efterätten
    Efterätten blev en blandning av två olika pajer. Bakade mördeg på morgonen för att sedan på kvällen förgrädda ett pajskal. Hackade äpplen och vände dem i vaniljsirap, socker och kanel. För att sedan göra smuldeg med hasselnötter och fylla pajen med röran. Den serverades med vaniljvisp[img=http://blogs.fairing.se/media/users/andreaz1/2009/maj/efteratt01.jpg]

    #224602
    Flessa wrote:
    Åhfan.. Nej faktiskt inte råbiff…Ska man bara ta någon färs och ”Knåda ihop” den och sedan käka?

    Jag tycker rå kycklingfilé är sjukt gott, men det är ju itne så smart att äta. Rå lax (som innan varit fryst) tycker jag dock är en riktig höjdare. :up:

    Jag skulle inte ta ”någon” färs och keka i mig. Bra att veta på ett ungefär vad det är du stoppar i dig av sjukdomsrisk.
    Malt innanlår av mkt god kvalité är att rekommendera…

    Sen finns det lika många recept på råbiff som det finns kockar som gör den. Min var en klassisk med de klassiska tillbehöver. Chilin var det enda exotiska i den.

    Jag skulle vilja rekommendera dig att gå ut på något bättre ställe och beställa det första ggn du testar det :)

    #224603

    Dagems tonfisksås med spaghetti satte pricken över i efter benpasset

    #224604

    Gör inte sådär Andy

Viewing 15 posts - 2,521 through 2,535 (of 6,783 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.