Restaurang Kalori 1 år

Norges nationaldag 2005 betydde ettårsdag för BODYs egen restaurang, Kalori. I samarbete med bland andra Fitness Magazine har Kalori blivit en oas för alla som vill äta bra mat, utan en massa onödigt fett. Här äter vanliga kontorsmänniskor sida vid sida av tävlande i bodybuilding och fitness. Storsäljarna är kycklingfilé, kalkon, lammspett och laxfilé.

– Många kunder uppskattar att man kan komponera sin tallrik själv, beroende på hur mycket kolhydrater man vill ha, kommenterar restaurangchefen Henrik Ryman.

Den pigga ettåringen hade under jubileumslunchen cirka 300 gäster som alla bjöds på spirulinashots och frukt. Dagen till ära kostade det endast 50:-, oavsett vad som valdes från menyn (ord pris 69:-).

Under året har det publicerats artiklar om Kalori i snart sagt alla dagstidningar. De flesta har varit mycket positiva till denna, Sveriges första snabbmatrestaurang med bara bra mat!

Vi på BODYs redaktion vill tacka gänget som jobbar på Kalori för det enastående arbetet och alla goda luncher vi avnjutit.

Vi vill även passa på att gratulera Linda Fodor, som arbetar på Kalori, som vann Vårpokalen Body Fitness under