Snabba på! BODY Training Camp

Det finns nu bara fyra platser kvar till BODY Training Camp i Portugal den 20-27 september!
Vill du ha en aktiv & rolig semester, med massor av träningstips från profiler som vet vad de talar om? En kombinerad tränings- & semesterresa där du får du knyta nya bekantskaper, lära dig träningsknep och samla inspiration för ett lyckat träningsår. Klicka vidare för en filmsnutt från förra årets resa och mer information!

Johan Oldenmark kommenterar

”Träningsresan till Portugal börjar närma sig. Det ska bli otroligt roligt. Förra året var vi på Rhodos och hade förbannat trevligt. Denna resa går av stapeln den 20-27 september, och där kommer vi ha grillpartyn, föreläsningar, fester och naturligtvis massor med träning och skratt. Som vanligt är jag hustomte, och det är kul att man får åka med igen.

Kom ihåg, vem som helst kan åka med! Det finns bara ett krav, du måste ha ett glatt humör.”

Information

20–27 september upprepar vi fjolårets succé och beger oss iväg på en kombinerad tränings- och semesterresa. I år åker vi till ett nytt, fräscht resemål. Monte Gordo i Portugal, beläget på soliga Algarvekusten. Här ligger den magnifika träningsanläggningen ”Scandinavian Training Camp”.

Med oss på resan är även vår systertidning Fitness med sin årliga succéresa; Fitness Training Camp! Vi blir alltså ett ganska stort gäng, totalt sett.

Se lite bilder från anläggningen här!

Här kan du ladda hem en videofilm (WMV, Windows Media, 5 MB).

Här finns bilder och rapport från Training Camp 2004!

Hotellet vi bor på är fyrstjärnigt. Vi serveras frukost från den stora buffén. Och även middag. Då med allt du kan önska, med massor av bra mat. Dryck (även vin och öl) ingår i årets pris!

En aktiv semester!

Alla är välkomna på denna resa. Nybörjare och elit. Med oss på resan har vi bl a Johan ”Plexus” Oldenmark och Carina Isaksson. Även stora delar av BODY:s redaktion finns med på resan. Vi kommer att arrangerar t ex bildvisningar, träningsseminarier, gemensamma träningspass, utflykt och en massa roliga äventyr på denna kompletta anläggning av idrottsliga mått.

Bild 326434

Och så blir det fest, såklart!

På vår senaste träningsresa var deltagarna från 18-48 år och kom från både Sverige och Norge. Med på resan fanns motionärer, elittränande, tävlande och tränare på olika nivåer.

Bokning

Stranden är magnifik och ligger precis nedanför hotellet. Sanden är finkornig och perfekt för beachvolley och andra strandaktiviteter. Vi ordnar självklart också gemensamma aktiviteter såsom välkomstmiddag, party och en utflykt för hela gänget. Vi åker vecka 38, 20-27 september. Priset är endast 7.950 kr.

OBS! Begränsat antal platser till detta pris. Då ingår resa, boende, träning och halvpension. Dessutom får du en en funktionströja från Nike, värde 179 kr.

Bokning sker genom vår samarbetspartner Springtime Travel.