Heta nyheter från FitnessFestivalen!

Vilken helg det kommer bli! Nu är det också klart att en av världens bästa juniorer, Flex Lewis, kommer att gästposera under finalerna i Luciapokalen. Han anses vara ett av de största löftena just nu. Plus ”Eive utmanar den svenska eliten!” Samt ”Fitness i världsklass!”

Läs mer på www.fitnessfestivalen.se!

En helg du bara inte får missa…

Line-upen på Lucia Classic ser ut att bli något alldeles extra. Vi har sedan tidigare haft klart med bland andra den svenske overallsegraren Per-Arne Andersson och den comebackandes Johnny Grape. Till dessa ansluter den nyblivne tungviktsmästaren Per Juhl och den från Sarajevo hemkomna Mikael Gumse (som just vunnit en stor tävling där). Ett spektakulärt tillskott i startlistan står Eive Nilsson för. Eive var den första att vinna Luciapokalen för 25 år sedan, och sin vana troget så kommer han att vara i ruggigt vass form!

  • Vem ska få åka hem med segerpokaler och 42-tumstv:n?
  • På damsidan ser det också extremt spännande ut, med tre toppnamn!

Fitness i världsklass!

Även Lucia Body Fitness kommer bli en av de tuffaste någonsin. Bland de långa damerna har vi närmare 20 vassa deltagare, med namn som Annika Warg och SM-trean Marina Richardsson. Bland de korta noterar vi SM-tvåan Åsa Hällstorp samt ytterligare en spännande comeback; fitnessikonen Eva-Linda Karlsson!

Utöver detta rapporteras det att Magnus Samuelsson är in form inför starkemantävlingen (som pågår non-stop under hela helgen), och att hotellrummen i Göteborg börjar att sina.

En annan kul grej: Roddy ”Hero” Benjaminsson startar på Luciapokalen! 15.00 börjar finalerna (vi har lagt undan ca 100 biljetter som finns att köpa på plats i huvudentrén från 10:00).

Vi ses!

Arrangörerna

PS! Du vet väl att det bara kostar 100:- att gå på fitnessfestivalen? Biljetter till Luciapokalen köps dock separat. Bra biljetter finns fortfarande på Budo & Fitness i Göteborg!

Luciapokalen kommer att bli glödhet! Massor av deltagare och som gästposör kommer en av världens bästa juniorer. Direkt från USA, Flex Lewis:

Bild 326346