Radioshowen Pro Bodybuilding Weekly firar 1-år!

Pro Bodybuilding Weekly, den första radioshowen som endast behandlar professionell kroppsbyggning, firar nu sitt 1-årsjubileum. Denna veckovisa sändning har gett fans över hela världen möjlighet att lyssna direkt på de största stjärnorna.

Bild 326095

Radioshowen Pro Bodybuilding Weekly firar 1-årsjubileum!

Peter McGough, Muscle & Fitness chefredaktör förklarar;
– På ett år har showen etablerat sig som helt nödvändig att följa för alla sanna bodybuildingfans. Kunskapen om och passionen för bodybuilding hos värdarna Dan Solomon och Bob Cicherillo har varit drivande i etableringen, de vet vilka frågor som ska ställas och vilka ämnen som ska behandlas. Jag vet vad jag lyssnar på under måndagskvällar…

John Romano, chefredaktör för Muscular Development om showens betydelse;
– Jag tycker att riktningen showen har valt att gå har bådat gått för vår gemenskap. Och desto fler lyssnare, desto större betydelse får showen.

Lonnie Teper, skribent för Ironman Magazine, har också hyllat showen i sin sammanfattning av året som gått genom att ge Dan Solomon titeln ”Mest Kreativ under 2005”.

Den växande listan på lyssnare inkluderar också stjärnbodybuilders. Jay Cutler, som varit gäst i en tidigare sändning, förklarar;
– Denna radioshow har blivit det bästa sättet att ta del av de senaste nyheterna i sporten – och de olika perspektiven.

Förutom att sändas live över nätet på måndagskvällar i USA (8pm est – dvs sent på natten mot tisdag svensk tid), kan den timslånga sändningen också lyssnas på i efterhand eller laddas hem som podcastsändning.

Solomon, som också är programmets exekutiva producent;
– Bodybuildingenfans finns över hela världen. Från dag ett har vår målsättning varit att göra sändningen tillgänglig för lyssnare oavsett var de befinner sig. Vi är tacksamma över gensvaret och supporten vi har fått från fans som delar vår passion för sporten.

För mer information besök radioshowens hemsida: www.ProBodybuildingWeekly.com

Bild 326096