Träningsintresserad mediasäljare sökes

Tidningen BODY startade redan 1981 och är Nordens ledande specialtidning för alla som tränar på gym. Publikationen utkommer elva gånger per år och speglar nya rön inom träning, kost och idrottsrelaterad forskning.

Samtidigt som BODY nu byter förlag, se nedan, behöver vi en ny mediasäljare till tidskriften. Vi söker dig som är positiv, driven, självgående och känner dig bekväm i träningsbranschen.

Sista datum för ansökan är onsdag nästa vecka!

Du bör ha arbetat med försäljning av något slag tidigare, och försäljningserfarenhet inom media och webb är givetvis ett plus. Du kommer att jobba i ett säljteam på ca 13 säljare.

Hjemmet Mortensen

Hjemmet Mortensen, som är ny ägare av BODY sedan årsskiftet, har sina moderna kontorslokaler belägna på Gävlegatan i Stockholm, och är ett av Nordens största tidskriftsförlag. Idag utger Hjemmet Mortensen totalt 73 titlar i Norge, Sverige och Finland. Med över tjugo titlar i Sverige är Hjemmet Mortensen AB en av de största aktörerna på den svenska mediemarknaden.

Hjemmet Mortensens specialitet är tidningar och webbplatser som tillgodoser läsarnas specialintressen och livsstilar inom områden som bilar, datorer, spel, sport och fritid. För mer information om oss, se www.hjemmetmortensen.se.

Vi vill ha din intresseanmälan med CV innan den 25 april.

Skicka den per e-post till ove@body.se och en kopia på ansökan till johan.eneroth@hjemmetmortensen.se.