BODY som e-tidning!

Nu finns BODY Magazine som e-tidning. Du som redan prenumererar på papperstidningen får givetvis tillgång till e-tidningen utan extra kostnad. Är du helårsprenumerant får du dessutom fri tillgång till samtliga äldre e-tidningar i arkivet – utan extra kostnad!

Du kan välja mellan tre olika sätt att läsa e-tidningen och vi hoppas att du provar samtliga och väljer det sätt som passar dig bäst. Är du helårsprenumerant får du dessutom fri tillgång till samtliga äldre e-tidningar i arkivet – utan extra kostnad!

Datorn

För att få tillgång till e-tidningen behöver du skapa ett medlemskap på vår hemsida, vilket tar cirka en minut. I samband med att du blir medlem på hemsidan fyller du i ditt prenumerationsnummer. När du är inloggad får du en personlig meny högst upp där du med ett klick på ”Koppla prenumeration” verifierar din prenumeration.
Efter att du verifierat din prenumeration syns länken ”Låst innehåll” genom vilken du kan läsa e-tidningar utan extra kostnad. Är du helårsprenumerant får du tillgång till samtliga äldre e-tidningar som finns uppladdade i arkivet – utan extra kostnad!

Klicka här för att registrera dig och börja läsa e-tidningen via hemsidan.

Mobiltelefonen (iPhone eller Android)

Du kan nu ladda ner appen BODY Magazine i Appstore och Google Play. I apparna loggar du in med din e-postadress som användarnamn och ditt postnummer som lösenord. De utgåvor som ingår i din prenumeration kommer att ha en ”Läs nu” knapp, medan utgåvor som inte ingår kommer att kunna köpas. Observera att du som är helårsprenumerant får tillgång till samtliga digitala utgåvor bakåt i tiden.

iPhone-användare – Klicka här
Android-användare – Klicka här

Surfplattan (iPad eller Android-surfplatta)

Vår app är anpassad till surfplattor och vi rekommenderar dig att läsa e-tidningen via appen.

iPad-användare – Klicka här
Android-användare – Klicka här

 

Välkommen till den digitala BODY!