Stina intervjuar Arnold i SVT 31 augusti!

Bild: Dabrowskitv. Stina Dabrowski möter Arnold

Schwarzenegger i säsongens

första ”Stina om…”

Journalisten Stina Lundberg Dabrowski är tillbaka med sex nya ”Stina om”-intervjuer. Intervjun med Arnold Schwarzenegger inleder den 31 augusti, 20:00 i SVT1. Enligt SVT är det första gången han förekommer i en längre tv-intervju med en utländsk journalist sedan han blev guvernör i Kalifornien.

Enligt ett pressmeddelande kommer Schwarzenegger att berätta om sin uppväxttid i Österrike men även kommentera fallet Annika Östberg, som sitter fängslad i USA.

Läs mer om intervjun på SVT.

”En jäkligt smart kille”
Arnold Schwarzenegger, kroppsbyggare, skådespelare och förväntad dumskalle, förvånar i kväll Stina Dabrowski Lundberg med sin intelligens.

Schwarzenegger: Östberg måste stanna
Livstidsdömda Annika Östberg kommer inte att överföras till Sverige. Det säger USA-guvernören Arnold Schwarzenegger i en ny intervju av Stina Lundberg Dabrowski. Diskussion i Gomorron Sverige.

Stina fick avbryta Arnold-intervju
I juni intervjuade Stina Lundberg Dabrowski Kaliforniens guvernör Arnold Schwarzenegger. Intervjun slutade dramatiskt.

Schwarzenegger: Östberg måste stanna
”Guvernören i Kalifornien, Arnold Schwarzenegger, säger att livstidsdömda Annika Östberg inte kommer att överföras till Sverige. Han gör sitt uttalande i en intervju med Stina Dabrowski Lundberg för SVT.”

Stina fel ute om Arnold
TV: Arnold Schwarzenegger vägrade hoppa och fördes bort av sin presskvinna. Så avslutades intervjun med Stina Lundberg Dabrowski som SVT visar på onsdag kväll.